Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μήπως να πηγαίναμε πικνίκ??

Τώρα που ο ήλιος σου κάνει τα χατίρια εκμεταλλεύσου το και μη κάθεσαι μέσα!! Πάρε το καλό/ή σου, φίλους και γνωστούς..οι τυχεροί το ποδηλατάκι σας και οι υπόλοιποι όπως βολεύεστε και πάτε για πικνίκ!! Ακόμα και αν δεν είστε fun της εξοχής, πάτε για το φαγητό και τη παρέα.. εδώ η Julia (Roberts) έπεισε τον Richard (Gere) να δειπνήσουν  μαζί κάτω από ένα δέντρο στο Pretty Woman, άρα έστω και μόνο για την εμπειρία, μη κάνετε τους δύσκολους!! 


Όμως για να το απολαύσετε και να μη στεφθεί με αποτυχία η εξόρμησή σας δείτε κάποια πραγματάκια που θα μπορούσες να τα πεις και savoir vivre του πικνίκ!!

  • Καιρός!! Αν δεν είναι σύμμαχος μη το κουνήσετε, βολευτείτε στη κρεβατοκάμαρα ή το καθιστικό σας..
  • Ευρύχωρο καλάθι με ξεχωριστές θήκες για ποτήρια, σερβίτσια (εννοώ πλαστικά- μη πάρετε μαζί τα καλά σας εκτός και αν θέλετε να τα ξεφορτωθείτε για να πάρετε καινούρια και ψάχνετε την ευκαιρία για να τα στείλετε..ντς ντςςς)
  • Και ένα δεύτερο τραπεζομάντιλο-κουβέρτα, γιατί ποτέ δε ξέρεις.. καλύτερα να έχεις παρά να μη χωράει να απλώσεις τα κουρασμένα ποδαράκια σου..
  • Η εξοχή ανοίγει την όρεξη οπότε μη τσιγκουνευτείτε τις μερίδες, και πάρτε και κανένα σνακ αλμυρό και γλυκό παραπάνω.. και μη ξεχάσετε τα ποτά (νερά, καφέδες κλπ)
  • Μουσική έτσι για μια διαφορετική αίσθηση και χρωματιστές καρώ πετσετούλες, σερβίτσια θα έδιναν ένα χρώμα εποχής που ίσως τώρα σνομπάρετε αλλά θα έδινε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά !!


 Μερικές ιδέες για το menu είναι ό,τι υπάρχει σε τύπου σνακ και μπουκίτσες χωρίς σάλτσες και πολλά-πολλά.. κάτι σαν menu από παιδικό party αλλά για μεγάλους..οπότε ρολά πιπεριάς με κάποιο αλλαντικό και τυρί, όλα τα σφολιατό-ειδή ενδείκνυνται, πιτσάκια, τορτίγιες π.χ. αυτή με το μεξικάνικο κοτόπουλο θα ήταν μια δυνατή επιλογή,indeed!! όπως και οτιδήποτε σε  cakes, 
cupcakes, pancakes.. θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα!!




Για το που θα πάτε είναι μια άλλη ιστορία γιατί εξαρτάται από το αν αγαπάτε θάλασσα ή βουνό. Πάντως όσοι μένετε Αθήνα τσεκάρετε τα: Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, Άλσος Σκοπευτηρίου Καισαριανής, Λόφος Φιλοπάππου, Δάσος Συγγρού, Άλσος Ιλισίων,Άλσος Φιλαδέλφειας,προς Σούνιο αλλά και προς Πεντέλη.... Μια ματιά εδώ ίσως σας βοηθήσει  :http://www.in2life.gr/delight/goingout/articles/157200/article.aspx... Τολμήστε το και διασκεδάστε το !!




υγ1: ιδέες πήρα και από το Gourmed..ευχαριστώ!! 
υγ2: επίσης αν θέλετε επισκεφθείτε και τα http://www.vita.gr/html/ent/026/ent.9026.asp και http://www.vita.gr/html/ent/026/ent.9026.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου