Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ωροσκόπος (μέρος πέμπτο)

Καλό μήνα!!!!!!
Μπήκε κι ο Απρίλης κι ακόμα δεν τελειώσαμε με τους ωροσκόπους...  Με παρέσυρε η άνοιξη κι εμένα... Ας μην καθυστερώ, όμως, παραπάνω...Συνεχίζουμε.....

Τοξότης με ωροσκόπο:
  • Κριό: Είναι άνθρωπος μεγαλόκαρδος, ανοιχτός και ενθουσιώδης. Ερωτευμένος με τη ζωή και τις χαρές της,  αναζητά την περιπέτεια μόνο και μόνο για να βιώσει τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη. Απολαμβάνει την ελευθερία του και δε δέχεται την καταπίεση σε μια σχέση, γι' αυτό και χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους με κατανόηση.
  • Ταύρο: Προσωπικότητα που μανγητίζει και λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο, παρά με τη λογική. Διακρίνεται για την πλούσια φαντασία και την καλή του διάθεση, ακόμη και σε στιγμές που η ζωή τού δείχνει το σκληρό πρόσωπό της. Ευνοείται από οικονομικές υποθέσεις τρίτων και κληρονομιές. Στις σχέσεις του προσπαθεί να είναι ξεκάθαρος, ώστε να διατηρεί τον έλεγχο της κατάστασης.
  • Δίδυμο: Ευφυής και ευέλικτος, υπερκινητικός και ζωηρός, συνηθίζει να καταπιάνεται με πολλά πράγματα. Συνήθως δημιουργεί έναν ευρύ κύκλο γνωριμιών και αναπτύσσει σχέσεις που δε διαρκούν πολύ. Στην πραγματικότητα, φοβάται πως, αν δεσμευτεί, θα χάσει το δικαίωμα να διατηρεί την ποικιλία των επαφών του κι επομένως δε θα απολαμβάνει τη ζωή.
  • Καρκίνο: Φιλόδοξο και οξύ πνεύμα, διστάζει να κοινοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του και εμφανίζεται επιφυλακτικός, ευαίσθητος και μετριόφρων. Διαθέτει, όμως, εκπληκτικές πνευματικές ικανότητες. Επιζητά τη στοργή και τη θαλπωρή στο οικογενειακό του περιβάλλον κι όταν δημιουργεί σχέση, θέλει να τη διατηρήσει σε βάθος χρόνου και δυσκολεύεται να διακόψει τους δεσμούς με το παρελθόν του.
  • Λέοντα: Ένας άνθρωπος χαρούμενος, περήφανος, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Γενναιόδωρος σε υλικά αγαθά και σε αισθήματα, έλκει τους γύρω του και το απολαμβάνει. Θερμός και ερωτικός, δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις του και δεν αντέχει να μείνει μόνος για πολύ καιρό. Όμως, ακόμη και στην περίπτωση που παντρευτεί και κάνει παιδιά, η αγάπη του για ανεξαρτησία δεν εκλείπει, γι' αυτό και παραμένει πάντα εργένης.
  • Παρθένο: Επιδέξιος και προσαρμοστικός, έχει ιδιαίτερη κλίση στις εργασίες που απαιτούν σημασία στη λεπτομέρεια και αναλυτική ικανότητα. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια, συνδέεται στενά με τον προσωπικό του χώρο και δεν του είναι εύκολο να τον αποχωρίζεται. Ρεαλιστής και φιλότιμος, αρνείται να αποκομίσει όφελος σε βάρος των συνανθρώπων του γι' αυτό και είναι πάντα αγαπητός. Τέλος, τηρεί επιφυλακτική στάση απέναντι στο γάμο.
  • Ζυγό: Δημιουργικός και έξυπνος, με φαντασία και εξαιρετική μνήμη. Διακρίνεται για τα πνευματικά του χαρίσματα και το ταλέντο του στη διδασκαλία. Μιλάει όμορφα και ο γραπτός του λόγος έχει λογοτεχνική χροιά. Αγαπά και αγαπιέται με πάθος, και βρίσκεται σε κατάσταση εξάρτησης από τον εκάστοτε σύντροφό του, τον οποίο θέλει να έχει συνέχεια κοντά του. Διαθέτει εκπληκτικό χιούμορ και ένα αξιοπρόσεκτο, ευθύ και ελεύθερο τρόπο έκφρασης.
  • Σκορπιό: Οι προσωπικές επιθυμίες και οι φιλοδοξίες του εκφράζονται με ισχυρή θέληση και ασίγαστο πάθος για την τελική επικράτηση και επιτυχία. Ριψοκίνδυνος, τολμηρός, γεμάτος δίψα για ανέλιξη και εξουσία, τείνει να υπερεκτιμά τις δυνατότητές του. Στις σχέσεις του επιθυμεί τη δέσμευση, αλλά συνήθως είναι καταπιεστικός και ζηλιάρης.
  • Τοξότη: Αυθόρμητος, ανεξάρτητος, με χιούμορ και καλή διάθεση απέναντι στα προβλήματα της ζωής, τείνει να ξεπερνά τις δυσκολίες με μια ανέμελη προσέγγιση. Επειδή η συμπεριφορά του είναι "παιδική" και όχι σταθερή, υπάρχει κίνδυνος να μην πετύχει σπουδαία πράγματα. Αναζητά σχέσεις που του διεγείρουν τη φαντασία. Παρ' όλα αυτά, δεν αποδεικνύεται πιστός.
  • Αιγόκερω: Ισχυρή προσωπικότητα, που εμπνέει εμπιστοσύνη και αποπνέει σοβαρότητα. Πρόκειται για άνθρωπο ισορροπημένο και πειθαρχημένο, με χαρακτήρα που προδιαθέτει για μια ήσυχη ζωή. Αντιμετωπίζει τις προσωπικές σχέσεις του με εγκράτεια και συγκρατημένη αισιοδοξία, και τις περνάει από πολλά τεστ προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι αυτό που πραγματικά θέλει.
  • Υδροχόο: Ελεύθερο, "αδούλωτο" πνεύμα, που δεν ακολουθεί τους συμβατικούς κανόνες. Όντας ευφυής και διορατικός, αποζητά την ανάδειξη και την πρόκληση του ενδιαφέροντος των γύρω του. Δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά και "κρύβεται" πίσω από μια φαινομενικά φιλική διάθεση, έως ότου διαπιστώσει τις προθέσεις του εν δυνάμει συντρόφου του.
  • Ιχθύ: "Απογειωμένος" στη σφαίρα της φαντασίας του, πραγματοποιεί τρομερά φιλόδοξα και μεγαλεπήβολα σχέδια. Δίνει την εντύπωση ενός ευμετάβλητου ανθρώπου , ο οποίος δυσκολεύεται να θέσει στόχους στη ζωή του. Θα λάβει πολλές ευκαιρίες και τελικά θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια λαμπρή σταδιοδρομία. Έντονα συναισθηματικός, έχει την ανάγκη μιας γλυκιάς και τρυφερής ύπαρξης γύρω του. που θα του προσφέρει αγάπη και ασφάλεια.


Αιγόκερως με ωροσκόπο:

  •  Κριό: Η αξιοπρέπεια, το ήθος και ο σεβασμός του στους ηθικούς κώδικες συγροτούν μια προσωπικότητα που θέτει σαφείς και ξεκάθαρους στόχους. Ιδιαίτερα φιλόδοξος, δεν πτοείται από τα εμπόδια με αποτέλεσμα μια επιτυχημένη επαγγελματική σταιδιοδρομία. Συνήθως προέρχεται από οικογένεια αξιοσέβαστη, γι' αυτό και ο ίδιος αντιμετωπίζει το θέμα της δέσμευσης με μεγάλη σοβαρότητα.
  • Ταύρο: Άνθρωπος με υψηλά ιδανικά, σταθερές αντιλήψεις και μια ιδιαίτερη ικανότητα στη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων, χρησιμοποιεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με σύνεση και σοφία. Δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του, έχει ξεκάθαρες ιδέες για τη ζωή, τον έρωτα και την κοινωνία, αλλά του λείπουν η διπλωματικότητα και ο αυθορμητισμός. Στις σχέσεις του είναι απόλυτα κτητικός και προσφέρει πίστη και ασφάλεια.
  • Δίδυμο: Η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητά του "διαπλέκονται" με την ανάγκη του να διασκεδάσει και να νιώσει ανέμελος. Πίσω από το σοβαρό και αξιοσέβαστο πρόσωπό του κρύβεται ένα μικρό, τρυφερό παιδί, που αρνείται να ανοιχτεί στους άλλους. Συνήθως καταβάλλει σκληρές προσπάθειες για να ανέλθει οικονομικά, μέσω μιας εξαιρετικά επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας ή ενός καλού γάμου.
  • Καρκίνο: Σοβαρός, συγκροτημένος, ρεαλιστής, με ευγενικά αισθήματα και ρομαντική ψυχή. Ενδέχεται να μη γίνει ποτέ εξαιρετικά δημοφιλής, ωστόσο μπορεί να κερδίσει το θαυμασμό όσων πραγματικά τον ενδιαφέρουν. Ντροπαλός ων, συνήθως περιμένει από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Αγαπά το θεσμό της οικογένειας και επιθυμία του είναι να δημιουργήσει ένα "ζεστό" σπιτικό, γεμάτο θαλπωρή.
  • Λέοντα: Υπεύθυνος και σοβαρός, άνθρωπος του καθήκοντος, διαθέτει αυτοπεποίθηση και αποζητά διακαώς την επιτυχία και τη δικαίωση των πρωτοβουλιών του. Προσπαθεί να βελτιώνει τις συνθήκες της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής, αργά αλλά σταθερά. Εκ φύσεως ανεξάρτητος, επιχειρεί να εδραιώσει την ελευθερία των κινήσεών του ακόμη κι όταν βρίσκεται σε μόνιμη σχέση.
  • Παρθένο: Πρακτικός κι εργατικός, αντιμετωπίζει τη ζωή με σοβαρότητα και σύνεση. Αποφεύγει γενικά τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Μπορεί να αργήσει να ερωτευτεί, όμως, όταν αυτό συμβεί, εμφανίζεται πολύ δοτικός με το ταίρι του. Αντίστοιχα υπεύθυνη είναι και η συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά του, τα οποία ελέγχει και περιορίζει με το ιδιαίτερο αυστηρό και κριτικό πρόσωπο που τους προβάλλει.
  • Ζυγό: Το οικογενειακό περιβάλλον είναι καθοριστικό για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του εν λόγω ανθρώπου. Συνήθως μεγαλώνει σε ένα αυστηρό και "περιοριστικό" περιβάλλον, που δεν τον αφήνει να εκφράσει ελεύθερα την κοινωνικότητά του. Έτσι επιζητά την ανθρώπινη επαφή και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να συμβιβαστεί σε μια σχέση. Λάτρης των απολαύσεων της ζωής, επιλέγει πάντα με γούστο και συμπεριφέρεται με στιλ και ευγένεια.
  • Σκορπιό: Μια συγκροτημένη, εσωστρεφής παρουσία που εργάζεται σκληρά και προσπαθεί με σύνεση και υπομονή να υλοποιήσει τους στόχους της. Δεν θέλει να αναλώνεται σε άσκοπα λόγια και ενέργειες, γι' αυτό και είναι πάντα αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις ενδεχόμενες δυσκολίες. Γοητευτική και μυστηριώδης ύπαρξη, τείνει να αποκτά πολλούς θαυμαστές. Στο γάμο εμφανίζεται πιστός κι αφοσιωμένος και φυσικά απαιτεί το ίδιο και από το σύντροφό του.
  • Τοξότη: Φιλόδοξος και προσηλωμένος στο στόχο του, συχνά επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο για την επίτευξή του. Εργάζεται σκληρά και είναι οπαδός της αποταμίευσης. Στις σχέσεις του παρουσιάζεται σεμνός και συγκρατημένος μέχρι να δημιουργηθεί οικειότητα και όταν αισθανθεί άνετα, ξεχύνεται από μέσα του ο χέιμαρρος των συναισθημάτων που κρύβει καλά μέσα στην καρδιά του.
  • Αιγόκερω: Διακρίνεται για τον κλειστό και επιφυλακτικό χαρακτήρα του, καθώς και για την επιμέλεια και την αξιοπιστία του. Συνήθως βρίσκεται στην κορυφή της κοινωνικής ή επαγγελματικής ιεραρχίας και σίγουρα όχι τυχαία. Εργάζεται με πίστη και πειθαρχία για να επιτύχει το σκοπό του και φυσικά τα καταφέρνει. Συνήθως η διάθεσή του είναι μελαγχολική, στοιχείο που του προσδίδει γοητεία.
  • Υδροχόο: Η έκφραση των συναισθημάτων αποτελεί μια πραγματικά πολύπλοκη υπόθεση γι' αυτόν τον συνδυασμό. Η φιλική, προσεκτική συμπεριφορά του τον διατηρεί σε απόσταση από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να θεωρείται απόμακρος και ιδιόρρυθμος. Με εγκράτεια και αξιοπρέπεια αναζητά έναν σεμνό και αφοσιωμένο σύντροφο, ο οποίος βέβαια  θα επιδεικνύει απερίοριστη κατανόηση στις ιδιοτροπίες του.
  • Ιχθύ: Λειτουργεί πάντα με βάση τις αρχές και τις αξίες του και δεν χάνει τον αυτοσεβασμό και την αξιοπιστία του. Παρόλο που οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες αισθάνεται συχνά ανασφαλής. Προτιμά τη συντροφιά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ρομαντικός ων, αντιμετωπίζει τις σχέσεις με ανιδιοτέλεια και δεν διστάζει να δεσμευτεί σοβαρά με τον άνθρωπο που θα του εμπνεύσει ασφάλεια και σιγουριά.

Αυτά και για σήμερα, λοιπόν... Υδροχόοι και ιχθύες σίγουρα θα με έχετε μισήσει μέχρι τώρα :-( Θα κάνετε λιγάκι ακόμα υπομονή όμως, εε???
Καλό βράδυ σε όλους και πολύ πολύ καλή μας εβδομάδα ;-)

1 σχόλιο:

  1. Οι πληροφορίες μεταφέρονται "επεξεργασμένες" από το περιοδικό "Μαθήματα σύγχρονης αστρολογίας" των εκδόσεων 4π

    ΑπάντησηΔιαγραφή