Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Ζώδια και σχέσεις"

Έψαχνα στα βιβλία και τις σημειώσεις μου να βρω το πιο ενδιαφέρον αστρολογικό θέμα για σήμερα Κυριακή! Θα το πιστέψετε, όμως, ότι όλα είναι τόσο ωραία που δεν μπορώ να διαλέξω? Μην κοροϊδεύετε!!! Ξέρω πολύ καλά ότι όλοι μπαίνετε στον πειρασμό να διαβάσετε ΚΑΙ τα αστρολογικά μας άρθρα και κατά βάθος τα βρίσκετε πολύ πολύ ενδιαφέροντα, έτσι δεν είναι ;-)
Ας μην χρονοτριβώ, όμως! Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο τι αναζητούν τα ζώδια στις σχέσεις, ερωτικές κατά προτίμηση ;-)  τα μειονεκτήματα των ίδιων μέσα σε μία σχέση και πώς αντιμετωπίζουν τις κρίσεις μέσα σε αυτές.........

Αρχίζουμε με τον ΚΡΙΟ, στον οποίο αρέσει αυτό που ΔΕΝ μπορεί να έχει!!! Είναι ανήσυχος και ασταθής στις σχέσεις του, ενώ μπροστά σε μια κρίση στη σχέση (ή και στο γάμο) αναλαμβάνει δράση και παίρνει πρωτοβουλίες.
Ένας ΤΑΥΡΟΣ λατρεύει τη σταθερότητα και το σεξ, ο ίδιος, όμως, είναι κτητικός και ζηλιάρης μέσα στη σχέση. Όταν βρεθεί μπροστά σε μια κρίση κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του!
Ο ΔΙΔΥΜΟΣ όσο δυσκολεύεται να σε πλησιάσει, τόσο πιο κοντά σου έρχεται! Βαριέται εύκολα και είναι επιρρεπής στην απιστία, ενώ μια κρίση την αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και λογική.
Ένας ΚΑΡΚΙΝΟΣ έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και ασφάλεια, γι' αυτό και είναι υπερβολικά συναισθηματικός και ευάλωτος. Φυσικό επόμενο είναι, λοιπόν, να κλείνεται στον εαυτό του σε περίοδο κρίσης και προβλημάτων.
Στον ΛΕΟΝΤΑ αρέσει κυρίως να δίνει παρά να παίρνει! Μειονέκτημά του είναι ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το "εγώ" του. Την κρίση, ωστόσο, την αντιμετωπίζει με τόλμη δίχως να φοβάται τίποτα.
Ένας ΠΑΡΘΕΝΟΣ απαιτεί μια σχέση ΚΑΙ με εγκεφαλικό σεξ για να νιώθει πλήρης! Ωστόσο, ο ίδιος είναι τελειομανής και δύσκολα εκδηλώνεται. Πιθανή κρίση στη σχέση ή το γάμο θα τη διαχειριστεί πρακτικά.
Ο ΖΥΓΟΣ θέλει να ξέρει πως μπορεί να μοιράζεται τα πάντα, ωστόσο είναι επιφανειακός και υπερβολικά λογικός. Αναλαμβάνει, όμως, τις ευθύνες του σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη "φάση".
Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ χρειάζεται ΚΑΙ εγκεφαλική ΚΑΙ σεξουαλική διέγερση, ενώ στα αδύνατα σημεία του προσμετρώνται η εκδικητικότητα και η δυσκολία συγχώρευσης. Κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ξεπεράσουν μια πιθανή κρίση.
Σε έναν ΤΟΞΟΤΗ ΜΗΝ αναφέρεται τον γάμο και ΜΗΝ τον καταπιέσετε! Δε συμβιβάζεται εύκολα και τελειώνει τις σχέσεις του αβίαστα, ενώ η αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι πιο "φιλοσοφημένη" σε σχέση με αυτή των υπολοίπων ζωδίων.
Τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ αφήστε τον να πιστεύει ότι έχει τον έλεγχο της σχέσης. Να ξέρετε, όμως, ότι λόγω της εσωστρέφειάς του δεν αφήνεται εύκολα στις απολαύσεις. Όταν προκύψει ανάγκη δίνει μάχη μέχρι τελικής πτώσεως.
Να ξέρετε ότι στον ΥΔΡΟΧΟΟ ΔΕΝ αρέσει να εκφράζει τα συναισθήματά του, γιατί το θεωρεί αδυναμία! Επίσης, δε δέχεται την πίεση και δεν αποχωρίζεται εύκολα την ελευθερία του. Με ψυχραιμία και χωρίς συναισθηματισμούς αντιμετωπίζει τις κρίσεις στη σχέση ή το γάμο του.
Τέλος, ο ΙΧΘΥΣ σε μια σχέση ψάχνει να βρει ατμόσφαιρα, στυλ και ρομαντισμό! Μειονεκτεί στο ότι είναι φαντασιόπληκτος και όταν δυσκολευτεί, κλείνεται στον εαυτό του. Χαρακτηριστική είναι η συμπεριφορά του στις κρίσεις, όπου προτιμά την εύκολη λύση της φυγής.

Και μετά από αυτές τις πληροφορίες, "ζυγίστε" τα υπέρ και τα κατά και πράξτε ανάλογα: Παντρευτείτε ή χωρίστε το σύντροφό σας ;-)
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου