Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Καν'το όπως ο Popeye !!

Είναι αλήθεια πως είναι η εποχή του και πως να μη το τιμήσουμε;; Ώρα για σπανάκι λοιπόν..και τι καλύτερο από μια τάρτα σπανάκι που μπορεί να χωρέσει ανά πάσα στιγμή στο διαιτολόγιο σας, ως κυρίως γεύμα ή ως σνακ!!


Για το φύλλο  θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό χλιαρό, 1 φλιτζάνι καφέ λάδι ( εγώ έβαλα ελαιόλαδο και ήταν καλό!) , ελάχιστο ξύδι (μισό κουταλάκι γλυκού σκάρτο) και σιγά-σιγά προσθέστε αλεύρι-για όλες τις χρήσεις- όσο πάρει για να μη κολλάει στα χέρια σας και αλατοπίπερο (εμένα μου αρέσει 'πιπεράτη' και βάζω κάπως αρκετό, αλλά του πηγαίνει) .. Όσο για το αλεύρι να προσθέτετε σταδιακά και να το δουλεύετε παράλληλα γιατί όσο το δουλεύετε απορροφά νερό και μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να φύγει λίγο παραπάνω αλεύρι και  να σας σφίξει πολύ η ζύμη..όχι βέβαια πως είναι τραγικό, γιατί με λίγο νεράκι διορθώνεται αλλά για να μη σας παιδέψει!! Την διπλώνετε με μια μεμβράνη και την αφήνετε να ξεκουραστεί για μισή ωρίτσα τουλάχιστον στο ψυγείο ή και στο πάγκο σας!! Και αυτό είναι μια συνταγή απλή και πανεύκολη για φύλλο γιατί μπορείς να τους τρελάνεις ;)


Για τη γέμιση  τώρα, αναμειγνύουμε 350γρ σπανάκι, 3 αυγά, 3 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουταλιά σούπας σιμιγδάλι ψιλό, 1/2 κ.γλυκού μοσχοκάρυδο,150γρ λευκό τυρί -φέτα, ανθότυρο,χαλούμι- αλατοπίπερο (εξαρτάται από τα γούστα και φυσικά από το είδος του τυριού που προτιμήσατε!!) και αν θέλετε 1 πράσο με 2 κρεμμυδάκια φρέσκα κι 1 ξερό κρεμμύδι τα οποία πρώτα έχετε ψιλοκόψει και περάσει από το τηγάνι με 3 κ.σούπας λάδι.. 


Βγάζουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο που στρώνουμε είτε σε ταρτιέρα είτε και σε απλό ταψί ή  πυρέξ καλά βουτυρωμένο , αν κι εγώ προτιμώ να στρώνω χαρτί ψησίματος .. βάζουμε και τη γέμιση, προσθέτουμε και νιφάδες μαργαρίνης διάσπαρτα από πάνω της και είναι έτοιμη για ψήσιμο!! Για να μη σας κάνει ναζάκια προτιμήστε να τη ψήσετε σε καλά προθερμασμένο φούρνο 10'-15' άνω κάτω αντίσταση στους 200c , 10' αέρα στους 180c και μετά 10' μόνο κάτω και αυτό για να ψηθεί η βάση όπως πρέπει!!
Και κάτι τελευταίο, καλύτερα να συγκρατηθείτε και να τη περιμένετε να κρυώσει λίγο προτού σπεύσετε να τη γευτείτε γιατί τη κόβετε και τη σερβίρετε πιο όμορφα!! 


Καλή όρεξη!!!!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

-25 %, και δε ξέρεις τι να πάρεις;;

Έχεις έκπτωση 25% στα καλλυντικά και δε ξέρεις τι να πάρεις με αυτά τα 25% που στο γυναικείο σου μυαλό δεν είναι εξτραδάκι στο πορτοφόλι σου αλλά ευκαιρία να τσιμπήσεις και κάτι ακόμα;;
Ορίστε οι τάσεις για το maquillage 'spring 2012..




Η αλήθεια είναι πως η άνοιξη είναι μεταβατική εποχή και εύκολα μπορείς να ξεφύγεις- θες που είσαι άσπρη από το χειμώνα και ανυπομονείς να λανσάρεις
ένα πιο μπρονζε δερματάκι, και δώσε terracotta και πάρε μια αποτυχία!!
Και για τις πιο προχωρημένες θα προσθέσω και τη σωστή απόχρωση του κόκκινου που για αυτή την εποχή είναι πονοκέφαλος..μα, πες !!
Φέτος βέβαια παίζουν πιο funky παλέτες εμπνευσμένες από τα χρώματα των λουλουδιών,και για να είστε in και οι πιο συντηρητικές-διστακτικές τολμήστε να παίξετε με τα χρώματα στα νύχια σας!! 

Δίνουν στυλ και ταιριάζουν με τα άσπρα χεράκια οφείλω να το παραδεχτώ!!

Επιτέλους ο καιρός δείχνει την αγάπη του..

Επιτέλους ο καιρός αποφάσισε να καλμάρει και ο ήλιος θυμήθηκε ότι στην Ελλάδα είναι hot, λάμπει και δεν κρύβεται!!!! Ενώ δε χάνεις ευκαιρία να πεταχτείς έξω από το σπίτι και να ξεχάσεις να γυρίσεις, υπάρχουν μικρο-πραγματάκια που μπορεί να αλλάξουν το σκηνικό του σπιτιού σου!!και επομένως μετά ίσως έχεις ένα λόγο να μαζευτείς, λίγο καλύτερο από το να την πέσεις για ύπνο!! 
Μικρές αλλαγές για το σπίτι, μεγάλες στη διάθεσή μας όμως..


Για την κουζίνα  


  • Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις στο τραπέζι σου εκείνα τα ανοιχτόχρωμα, ή χρωματιστά έντονα , floral ή και πιο απλής σχεδίασης σουπλα που αμέσως θα αλλάξουν την εικόνα του τραπεζιού.
  • Κούπες, πιάτα, πιατάκια, πιρούνια, κουταλάκια χαρούμενα και δροσερά θα βρεις παντού και φθηνά για μια επιπλέον πρόταση αλλαγής.
  • Τα φρούτα και τα λουλούδια της εποχής σε ποικίλες συνθέσεις θα σε εκπλήξουν από το πόσο όμορφα μπορούν να στολίσουν τον χώρο που "αγαλιάζει" η κοιλίτσα σου.
Για το δωμάτιο 
  • Ένα πάπλωμα, σεντόνια απλά και ανοιχτόχρωμα, μαξιλάρια σε έντονα χρώματα, άντε και άμα έχεις κέφι και τρελές κουρτίνες είναι κομμάτια που βρίσκεις εύκολα, αν δεν έχεις ξεχασμένα μέσα βαθιά στη ντουλάπα σου και θα σου μεταμορφώσουν το δωμάτιο.
  • Εδώ σε όσες οι γιαγιάδες τις έχουν φορτώσει με προικιά και κεντημένες κουβέρτες ή χαλάκια από αργαλειό, προτείνω να τα δείτε με άλλο μάτι γιατί ο vintage αέρας που έχουν είναι πλέον στυλ, και φοριέται πολύ!!
  • Μικρά έργα τέχνης από το δρόμο, γνωστή cheap art, αλλά και διακοσμητικά βαζάκια, κάδρα, ίσως και κάποιες δικές σας φωτογραφίες αν τις συνθέσετε και τις εκτυπώσετε σε καλό χαρτί , μπορείτε να τις βάλετε είτε σε κορνίζες, είτε σε απλό πίνακα και θα στολίσετε το χώρο σας, δίνοντας κι ένα στίγμα πως είστε φιλότεχνοι και εν δυνάμει καλλιτέχνες !!
Τώρα για το σαλόνι σας , αν το έχετε χωριστά μπορείτε να παίξετε με μαξιλάρια και ριχτάρια, ίσως και κουρτίνες αλλά μη τα δώσουμε όλα για το σπίτι ας πάρετε και εσείς τίποτις!!
Για τη βεράντα θα αναλύσουμε άλλη φορά , για να κάνουμε και μια κουβέντα για κηπουρική!! 

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Croissant..το πιο γλυκό πρωινό ξύπνημα!!


Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσει η μέρα από μια κούπα ζεστό αρωματικό καφέ και ένα λαχταριστό κρουασάν με γέμιση βελούδινης κρέμας..μμμ..σκέτη απόλαυση!!
Και επειδή φαντάζομαι ότι κανένας δεν έχει το χρόνο και τη διάθεση να κάθεται με τις ώρες να φτιάχνει ζύμη για κρουασάν, θα μοιραστώ μαζί σας το δικό μου μικρό μυστικό που υπόσχεται 100% επιτυχία κάθε φορά…
Zύμη για κρουασάν της Pillsbury!! Δεν υπάρχει πιο εύκολος και γρήγορος  τρόπος για αφράτα και πεντανόστιμα κρουασάν!!! Ακόμα και αν είστε διστακτικοί με τέτοιου είδους έτοιμες ζύμες (όπως ήμουν κ εγώ) αξίζει να δοκιμάσετε έστω και μια φορά..είμαι σίγουρη πως θα εκπλαγείτε!!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξετυλίξετε τη ζύμη, να χωρίσετε τα ήδη κομμένα τρίγωνα, να τα τυλίξετε (προσοχή! Θέλει χαλαρό τύλιγμα για να φουσκώσουν πολύ), να τα αλείψετε με λίγο γάλα και να τα ψήσετε σε ήδη προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-14 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Αφού ψηθούν τα αφήνετε να κρυώσουν και τα γεμίζετε με κάποια κρέμα της αρεσκείας σας (εγώ χρησιμοποιώ μια σύριγγα των 60 ml από το φαρμακείο που με διευκολύνει αφάνταστα). Για τη γέμιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρμελάδα, nutella, κρέμα patisserie ή ακόμη και να τα κάνετε αλμυρά με κάποιο αλλαντικό ή κασέρι.
Εμένα η αγαπημένη μου εκδοχή είναι με κρέμα patisserie και πασπαλισμένα με άχνη και κανέλα. Σας δίνω τη δόση που φτιάχνω εγώ και που γεμίζει 6 μικρά κρουασάν (όσα έχει η συσκευασία):
Σε ένα κατσαρολάκι  βάζετε 113 γρ. γάλα και 17 γρ. ζάχαρη, το βάζετε στο μάτι και το αφήνετε να βράσει. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ χτυπάτε με το σύρμα 1 κρόκο και 20 γρ. ζάχαρη. Προσθέτετε 12 γρ. κρύο γάλα, 5 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο και 5 γρ. κορν φλάουρ και ανακατέυετε. Όταν το γάλα στο κατσαρολάκι πάρει μια βράση, το αφαιρείτε από τη φωτιά, χύνετε τα 2/3 στο μείγμα με το αυγό και μετά όλο στην κατσαρόλα ξανά και πάνω στο μάτι. Χαμηλώνετε αμέσως τη φωτιά και ανακατεύετε διαρκώς γιατί θα κολλήσει. Προσοχή πήζει αμέσως! Όταν κρυώσει ελαφρώς η κρέμα είναι έτοιμη προς χρήση. Φυλάσσετε στο ψυγείο έως 2 μέρες σκεπασμένη με μεμβράνη που έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια της κρέμας.

Δοκιμάστε τα!! Απλά φανταστικά!!!!

Ωροσκόπος (μέρος τέταρτο)

Συνεχίζουμε και σήμερα την ανάλυσή μας! Σειρά έχουν Ζυγοί και Σκορπιοί!!!

Ζυγός με ωροσκόπο:
  • Κριό: Ζωηρός και ενθουσιώδης, γίνεται εύκολα αγαπητός και πρωτοστατεί σε κοινωνικές ομάδες. Ευφυής κι απαιτητικός χαρακτήρας, αγωνίζεται για τη ζωή και τα όνειρά του με τρόπο διπλωματικό. Δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται, με κίνδυνο συχνά να εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά. Στις προσωπικές του σχέσεις αναζητά την αρμονία και τη γαλήνη.
  • Ταύρο: Κομψότητα, χάρη και ευγενική διάθεση χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο χαρακτήρα, ενώ διακρίνεται για τη σταθερότητα, την πρακτικότητα και την υπευθυνότητά του. Εργάζεται παραγωγικά, όταν αισθάνεται όμορφα και άνετα σε ένα περιβάλλον. Λάτρης της αρμονίας και της ποιότητας αναζητά συντρόφους πιστούς και σταθερούς.
  • Δίδυμο: Άτομο που ακτινοβολεί, έλκει κοντά του πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, τους οποίους κερδίζει με την καλοσύνη, την ευγένεια, αλλά και τη ζωντάνια του. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή του. Σπάνια ένας και μόνο άνθρωπος μπορεί να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις και επιθυμίες του. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αποφεύγει τις μόνιμες δεσμεύσεις, εάν δεν είναι βέβαιος ότι τον ολοκληρώνουν.
  • Καρκίνο: Χαρούμενη, αισιόδοξη και ευγενής φύση, ενδιαφέρεται για μια ήσυχη, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Ρομαντικός και ευαίσθητος, τείνει να ασχολείται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διακόσμηση και την αισθητική. Στις προσωπικές του σχέσεις αναζητά την ασφάλεια και τη σιγουριά δίπλα σε σοβαρά άτομα, που εμπνέουν εμπιστοσύνη, γαλήνη και ηρεμία.
  • Λέοντα: Περήφανο και δραστήριο πλάσμα, που επικοινωνεί με τους γύρω του με έναν μοναδικό τρόπο! Οι δημόσιες σχέσεις και οι πωλήσεις θα ήταν τομείς που θα του επέτρεπαν να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του. Δεν του αρέσει να ζει μόνος, αλλά χρειάζεται αρκετό προσωπικό χώρο για να κινείται χωρίς να αισθάνεται άμεσα την παρουσία κάποιου άλλου.
  • Παρθένο: Ένας έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος, που έχει την ικανότητα να επιτυγχάνει με ακρίβεια τους στόχους και να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του. Τον ενδιαφέρει η πρακτική εξασφάλιση της ζωής, γι' αυτό εργάζεται σκληρά και μεθοδικά προκειμένου να εξασφαλίζει μια άνετη ζωή. Επιζητά τη συντροφικότητα και την ηρεμία, αλλά η έντονη κριτική στάση του απέναντι στο γάμο τον κάνει να μην τον αποφασίζει εύκολα.
  • Ζυγό: Συνεργάσιμοι και άκρως επικοινωνιακοί άνθρωποι, που έχουν σκοπό να φέρουν την ομορφιά, την ειρήνη και την πλήρη ισορροπία στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά τούς ταιριάζει. Μπορούν να ασχοληθούν με τις εικαστικές τέχνες, τη μόδα, την εσωτερική διακόσμηση. Έχουν ανάγκη από γλυκούς και εκλεπτυσμένους συντρόφους.
  • Σκορπιό: Βαθιά συναισθηματιό άτομο, οδηγείται από την καρδιά του και την "εκρηκτική" διάθεσή του. Κτητικός, ζηλιάρης και παθιασμένος με το σύντροφό του, βιώνει ακραία συναισθήματα αγάπης και μίσους. Συνηθίζει να υποκύπτει σε παράνομους δεσμούς και μη κοινωνικά αποδεκτές ερωτικές σχέσεις, από όπου βέβαια φεύγει απογοητευμένος. Έλκεται από ενδιαφέροντα ασυνήθιστα στον ευρύ κοινωνικό χώρο.
  • Τοξότη: Ιδιαίτερα φιλικοί και δημοφιλείς, συνηθίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της παρέας. Χαρακτηρίζονται για την αισιοδοξία τους και την τάση τους να υποστηρίζουν την αλήθεια. Δεν δέχονται τη δέσμευση, μέχρι τη στιγμή που ερωτεύονται βαθιά και με πάθος. Επιλέγουν συνήθως άτομα που μπορούν να κατανοήσουν την ιδιαίτερα αυξημένη κοινωνικότητά τους, χωρίς να τους περιορίζουν ή να τους καταπιέζουν.
  • Αιγόκερω: Επιβλητικός και μεγαλοπρεπής, ξέρει να δημιουργεί τις ευκαιρίες που θα τον καθιερώσουν και θα τον προβάλλουν στο κοινωνικό περιβάλλον. Ιδιαίτερα φιλόδοξος, επιδιώκει τις γνωριμίες και τις δημόσιες σχέσεις που θα τον βοηθησουν να ξεπεράσει τα εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο του. Υπεύθυνος και πειθαρχημένος στα καθήκοντά του, γίνεται καλός και πιστός σύντροφος-αφοσιωμένος για μια ζωή.
  • Υδροχόο: Ανεξάρτητη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που μοιάζει αφιερωμένη σε τομείς οι οποίοι χρειάζονται αρκετή τόλμη, φαντασία και εφευρετικότητα, προκειμένου να προσεγγιστούν. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που δεν αρκείται στα καθιερωμένα, γι' αυτό και τις σχέσεις του τις εξετάζει με αυστηρά κριτική διάθεση, πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι σοβαρότερο.
  • Ιχθύ: Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με κύριο χαρακτηριστικό της την πίστη στη μεταφυσική, την ευαισθησία και το δυνατό ένστικτο. Χαρούμενος και ευχάριστος άνθρωπος, γίνεται εύκολα συμπαθής. Είναι αρκετά ανασφαλής και επιζητά μια σχέση που θα του παρέχει αγάπη και στοργή. Νιώθει την ανάγκη να είναι βέβαιος πως ο σύντροφός του έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται στα απλά καθημερινά ζητήματα.

Σκορπιός με ωροσκόπο:
  • Κριό: Αποφασιστικός και με ισχυρή θέληση, δεν υπολογίζει κανένα κόστος στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια. Το εκπληκτικό μεταφυσικό ένστικτό του τον οδηγεί σε ακραίες αναζητήσεις. Έντονα παθιασμένος και παρορμητικός, αναζητά ένα ταίρι με ανάλογη ψυχική αντοχή, εξίσου αποφασισμένο να αφεθεί απόλυτα στη μαγεία του έρωτα.
  • Ταύρο: Άνθρωπος με τεράστια εσωτερική δύναμη και μυστηριακή ακτινοβολία, δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είναι σταθερός στις απόψεις του, αποφασιστικός και απόλυτα κτητικός. Παρουσιάζεται πιστός και αφοσιωμένος, ενώ νιώθει ώριμος να δεσμευτεί από μικρή ηλικία. Διακρίνεται για την έντονη σεξουαλικότητά του, την ισχυρή κράση του, αλλά και την καχυποψία και την αμφισβήτησή του για όλους και για όλα.
  • Δίδυμο: Εργατικό και υπεύθυνο άτομο, διακρίνεται για την ευστροφία, την προθυμία και την αγάπη που επιδεικνύει σε κάθε ασχολία του. Πολύπλευρη προσωπικότητα, εξετάζει τα πάντα σε βάθος πριν καταλήξει σε οριστικό αποτέλεσμα. Οξύ πνεύμα και αντισυμβατικό στην αναζήτηση της αλήθειας, επιθυμεί διακαώς μια σχέση που θα στηρίζεται στην πλήρη και ειλικρινή επικοινωνία, προκειμένου να δεσμευτεί και να αποφασίσει το ολοκληρωτικό δόσιμό του.
  • Καρκίνο: Ρομαντικός και αισθησιακός, διεκδικεί την αποκλειστικότητα στον έρωτα και συγχρόνως τον βιώνει με ιδιαίτερο πάθος και απίστευτη ένταση. Η αποφασιστικότητα και η έντονη επιθυμία του να γευτεί τις χαρές του έρωτα συχνά τον καθιστούν τυραννικό με τους συντρόφους του, είναι όμως τρυφερός και δοτικός που δεν μπορούν να του κρατήσουν κακία.
  • Λέοντα: Μια έντονη, ακαταμάχητη προσωπικότητα, εφοδιασμένη με πείσμα και παράφορο πάθος. Ακούραστος και έξυπνος, ερωτικός και ιδιαίτερα ορμητικός, επιδιώκει τις σχέσεις με εξίσου δυνατά και εκφραστικά άτομα, τα οποία θα αισθάνονται ότι του ανήκουν. Η δημιουργία δικής του οικογένειας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.
  • Παρθένο: Σοβαρός και συγκρατημένος, εστιάζει στην πρακτική πλευρά της ζωής και δεν επιδιώκει υπερβολικά στενές σχέσεις με τους γύρω του. Είναι τακτικός και περιποιημένος, αλλά και κλειστός άνθρωπος. Ρέπει προς τη μυστικοπάθεια, η οποία αποτελεί και τη βασική αιτία για τη σύγχυση στις προσωπικές σχέσεις του. Ενδέχεται να επιδείξει ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό ή για τις έρευνες με αντικείμενο την επιστήμη, τη μεταφυσική ή την τέχνη.
  • Ζυγό: Οι αλλαγές και η αβεβαιότητα δε συνάδουν με τη σταθερή φύση του ζωδίου του. Ο άνθρωπος αυτός θα αγωνιστεί προκειμένου να αποκτήσει την οικονομική επιφάνεια που θα τον κάνει να νιώσει σιγουριά. Ο γάμος του εξασφαλίζει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Θα πρέπει, όμως, να ελέγξει την ανασφάλειά του γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί άπληστος και συμφεροντολόγος.
  • Σκορπιό: Γοητευτικοί, δυνατοί, με έντονη παρατηρητικότητα και διαίσθηση, προκαλούν έντονα συναισθήματα με τη διαπεραστική τους ματιά. Η επαγγελματική επιτυχία είναι θέμα ζωτικής σημασίας γι' αυτούς. Διαπρέπουν ωε ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πωλητές. Σπάνια μένουν μόνοι για πολύ καιρό, διότι με τη μυστηριώδη και απόλυτα ερωτική παρουσία τους σαγηνεύουν τα πλήθη.
  • Τοξότη: Η σταθερότητα και το πείσμα του Σκορπιού εναλλάσσονται με την ανάλαφρη διάθεση του Τοξότη. Αγωνίζεται για τα υψηλά ιδανικά, ενώ ο φόβος για το άγνωστο είναι ο χειρότερος εχθρός του. Οι ερωτικές σχέσεις του συνήθως είναι μακροχρόνιες, μόνον εφόσον του αφήνουν το περιθώριο να απλαμβάνει μικρές, καθημερινές ελευθερίες.
  • Αιγόκερω: Θαρραλέος και αξιόπιστος, εισπράττει τη συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων του επαγγελματικού και κοινωνικού περίγυρου. Ωστόσο είναι ένας κλειστός και εσωστρεφής άνθρωπος, ο οποίος παραμένει απόμακρος, εστιασμένος αποκλειστικά στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις του. Δεσμεύεται δύσκολα, γιατί απαιτεί σοβαρότητα και οργάνωση, αλλά όταν συνάψει σχέση κάνει το παν για να ικανοοιήσει το σύντροφό του.
  • Υδροχόο: Αξιολογεί ορθά τις καταστάσεις κι έχει πάντα μια ξεκάθαρη, αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Του αρέσει να πραγματοποιεί μακροπρόθεσμα σχέδια, εμπλουτισμένα με καινοτόμες ιδέες, οι οποίες τον οδηγούν στην κορυφή της επαγγελματικής ιεραρχίας. Αναπτύσσει ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα και συχνά συμμετέχει σε κοινωνικές οργανώσεις. Στις προσωπικές του σχέσεις δεν εστιάζει στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, λόγω της ποικιλίας των ενδιαφερόντων του.
  • Ιχθύ: Ευαίσθητος και με έντονη διαίσθηση, εμφανίζεται άλλοτε δυναμικός και άλλοτε εξαιρετικά αδύναμος. Έχει την ανάγκη να αφιερώνεται σε έναν σύντροφο και να του προσφέρει αγάπη. Φύση φιλεύσπλαχνη και αλτρουιστική, εκδηλώνει ειλικρινά αισθήματα αγάπης και προστασίας. Διακρίνεται ιδιαίτερα στο δικαστικό κλάδο και στον αποκρυφισμό, καθώς και σε επαγγέλματα που απαιτούν εχεμύθεια. 
 
Αυτά και για σήμερα!!!! Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθείς θα κάνετε λιγάκι υπομονή, εε???
Καλό βράδυ και καλή μας εβδομάδα!!!!!

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ωροσκόπος (μέρος τρίτο)

Καλημέρα σε όλους!!!
Δε θα χρονοτριβήσω με προλόγους, γιατί κάποιοι από εσάς έχετε αγωνία για τους ωροσκόπος σας, έτσι δεν είναι?
Ας συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε, λοιπόν....

Λέων με ωροσκόπο:
  • Κριό: Πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα, ιδιαίτερα επιβλητική και υπερήφανη, με ανεξάντλητη εσωτερική δύναμη. Ξέρει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, ζει τον έρωτα με πάθος και θέλει να είναι το επίκεντρο του θαυμασμού του συντρόφου του. Γενναιόδωρος και ορμητικός, συχνά εκδηλώνει εξουσιαστικές τάσεις.
  • Ταύρο: Είναι άτομο με μεγάλη αντοχή και δύναμη, προικισμένο με εξαιρετικές ικανότητες και απόλυτα προσανατολισμένο στα σχέδια και στις απόψεις του. Αναγνωρίζει την αξία της κοινωνικής αναγνώρισης και αποδοχής με την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του, την προσεγμένη εμφάνιση και τους λεπτούς τρόπους. Ερωτεύεται με πάθος, μία φορά και για πάντα.
  • Δίδυμο: Φωτεινή και αισιόδοξη προσωπικότητα, με ιδιαίτερη κλίση στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία, καθώς είναι και πολύ ευχάριστος ομιλητής. Δεν περνά απαρατήρητος λόγω των πολλών και διαφορετικών ενδιαφερόντων του, ενώ συνήθως διαθέτει μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Είναι οπαδός της ανεξαρτησίας και δυσκολεύεται να αποφασίσει τη δημιουργία μιας σχέσης.
  • Καρκίνο: Δεν ανέχεται τη μετριότητα και την αποτυχία στη ζωή, γι 'αυτό και συνηθίζει να αντιμετωπίζει με ωριμότητα όλα τα σημαντικά ζητήματα. Τον χαρακτηρίζει μια παιδικότητα στη συμπεριφορά του, αλλά κατά βάθος είναι σκληρός, επίμονος και φοβερά φιλόδοξος. Αγαπά την άνετη ζωή αλλά ενίοτε το παρακάνει και γίνεται σπάταλος. Δημιουργεί "ασφαλείς" σχέσεις και αγαπά τα παιδιά.
  • Λέοντα: Γεννημένος αρχηγός, υπερήφανος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, είναι ευχάριστος και γενναιόδωρος, μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα κάνει το λάθος να τον προσπεράσει ή να τον υποτιμήσει. Τότε γίνεται πραγματικά λιοντάρι και λειτουργεί παρορμητικά και απείθαρχα, σχεδόν εκδικητικά. Η ερωτική του ζωή είναι πλούσια και στηρίζεται απόλυτα στην ακαταμάχητη γοητεία του.
  • Παρθένο: Άνθρωπος με υψηλές προσωπικές βλέψεις, επιστρατεύει τη συστηματική και μεθοδική εργασία, προκειμένου να υλοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του. Μπορεί να φέρει σε πέρας ο,τιδήποτε αναλάβει, γι' αυτό και αναγνωρίζεται από το κοινωνικό σύνολο. Συχνά η επιτυχία του ενοχλεί, με αποτέλεσμα να έχει επίμονους και σκληρούς ανταγωνιστές. Στην προσωπική του ζωή συνηθίζει να "ακτινογραφεί" τον εν δυνάμει σύντροφό του.
  • Ζυγό: Μια ξεχωριστή, γλυκιά και "ζεστή" προσωπικότητα, η οποία συχνά καταξιώνεται μέσα από τα γράμματα, τις τέχνες ή ακόμη και τις ιδέες. Συχνά αναζητά ισχυρούς υποστηρικτές, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του και σχεδόν πάντα τα καταφέρνει! Στην προσωπική του ζωή, αναζητά την ομορφιά και την ισορροπία στις σχέσεις, οι οποίες θέλει να του εξασφαλίζουν πρωτίστως την απόλυτη αποδοχή.
  • Σκορπιό: Δυνατή προσωπικότητα και άκαμπτος χαρακτήρας, ο οποίος, όταν παίρνει τις αποφάσεις του, τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει. Επίμονος και εργατικός, μπορεί να σταδιοδρομήσει ως πολιτικός, στρατιωτικός ή επιχειρηματίας. Δίνει μεγάλη σημασία στο γάμο και στους οικογενειακούς θεσμούς, συμπεριφέρεται όμως με αυταρχισμό και καταπιέζει τους οικείους του- πάντα, όμως, με αγαθά κίνητρα.
  • Τοξότη: Κοσμοπολίτης, αισιόδοξος, λάτρης των ταξιδιών και των υψηλών πνευματικών ενδιαφερόντων. "Λάμπει" ως παρουσία στον κοινωνικό περίγυρό του και συνηθίζει να μιλά εντυπωσιακά, γοητεύοντας τους πάντες. Βέβαια, αν χάσει το μέτρο γίνεται επιδειξιομανής και επιρρεπής στις κολακείες. Θέλει να δεσμεύει τους συντρόφους του, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να παραμένει ελεύθερος και ανεξάρτητος.
  • Αιγόκερω: Η φιλοδοξία και η δίψα για δόξα και χρήματα είναι η κινητήριος δύναμή του. Με πείσμα και αποφασιστικότητα θέτει στόχους και τους υλοποιεί. Είναι αρκετά τυχερός στη ζωή του, καθώς καρπώνεται κληρονομιές, δωρεές, αποζημιώσεις, και γενικότερα, χρήματα που προέρχονται από τρίτους. Διακρίνεται από ισχυρή μεταφυσική διαίσθηση και έντονη σεξουαλική διάθεση.
  • Υδροχόο: Δύσκολη και εκκεντρική προσωπικότητα, που χαρακτηρίζεται από αυταρχικές αρχηγικές τάσεις. Έλκει κοντά του ισχυρά άτομα με τα οποία, αν δεν κατορθώσει να συνεργαστεί, θα τα κάνει φανατικούς εχθρούς του. Στις σχέσεις του επιζητά τη σιγουριά και τη μονιμότητα. Όντας ιδιαίτερα κοινωνικός, τον συγκινεί  ο κόσμος της τέχνης και του πνεύματος, αλλά και η κοσμική ζωή.
  • Ιχθύ: Είναι υπεύθυνος και σοβαρός στις καθημερινές υποχρεώσεις του, καθώς αφοσιώνεται πλήρως σε αυτό που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οργανωτικός και μεθοδικός, διαθέτει υψηλές φολοδοξίες, τις οποίες υλοποιεί με σκληρή δουλειά, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος της προσωπικής του ζωής και υγείας. Κατά βάθος είναι ρομαντικός και ευαίσθητος.

Παρθένο με ωροσκόπο:
  • Κριό: Η αντιληπτική ικανότητα, η μεθοδικότητα και η πρακτικότητά του διαμορφώνουν έναν πολύτιμο επαγγελματικό συνεργάτη. Εξελίσσεται σε έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες. Συχνά, όμως, λειτουργεί εγωιστικά και με πείσμα και γίνεται ιδιαίτερα σκληρός, χάνοντας τον έλεγχο της κατάστασης. Στις σχέσεις του προτιμά τους σοβαρούς και υπομονετικούς ανθρώπους, που είναι πάντα κομψοί και περιποιημένοι.
  • Ταύρο: Έχει τη μοναδική ικανότητα να κερδίζει χρήματα με όποιον τρόπο μπορεί. Αγαπά τις ανέσεις και τις μικρές καθημερινές πολυτέλειες, αλλά δε ρισκάρει. Ελέγχει τα συναισθήματά του επιχειρώντας να τα εκλογικεύσει, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται ψυχρός και άκαρδος από το σύντροφό του. Στις σχέσεις του με τα παιδιά του είναι απόμακρος, αλλά αποτελεί πραγματικά παντοτινό στήριγμά τους.
  • Δίδυμο: Ευαίσθητος και ανασφαλής, αναπτύσσει πολλαπλά ενδιαφέροντα και χόμπι, στα οποία αφιερώνει όλη του ενέργεια. Είναι έξυπνος άνθρωπος και συλλαμβάνει καταπληκτικές ιδέες, τις οποίες υλοποιεί με την επιμονή και τη μεθοδικότητά του. Η προσωπική του ζωή είναι ταραχώδης, παρόλο που ο ίδιος διατείνεται πως αναζητά κάτι μόνιμο και σταθερό, το οποίο θα του προσφέρει ηρεμία και αγάπη.
  • Καρκίνο: Είναι καλοσυνάτος, σεμνός και λίγο ντροπαλός. Υπεύθυνος στις υποχρεώσεις του και στα καθήκοντά του, διατηρεί την αυτοκυριαρχία. Στις σχέσεις του διστάζει να εκδηλωθεί συναισθηματικά και εμφανίζεται αρκετά εσωστρεφής. Έτσι, ενώ θέλει να αφιερωθεί σε ένα σύντροφο, καταβάλλεται από φοβίες και ανασφάλειες, με αποτελέσματα να μη βρίσκει τη σταθερότητα που αποζητά.
  • Λέοντα: Περήφανος και επιβλητικός, γεμάτος θέρμη και αισιοδοξία. Καταφέρνει να κερδίσει όχι μόνο υλικό και συναισθηματικό πλούτο, αλλά και να εξυψωθεί πνευματικά σε αξιοζήλευτο βαθμό. Σεμνός και διακριτικός στις προσωπικές σχέσεις του, επιτρέπει ένα βαθμό ανεξαρτησίας στο σύντροφό του, εφόσον βέβαια αυτός του έχει αφιερωθεί απόλυτα.
  • Παρθένο: Ο πλέον οργανωτικός και πρακτικός άνθρωπος. Θέλει να εξετάζει τους πάντες και τα πάντα με το μάτι του πιο αυστηρού κριτή. Η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο είναι συνήθως ανεκτίμητη. Διακρίνεται από την ευπρέπεια και την εχεμύθειά του, αλλά όταν του επιβληθεί κάποιος, γίνεται απίστευτα γκρινιάρης και εγωιστής. Είναι δύσκολος στις σχέσεις του, καθώς έχει την τάση να εξετάζει κάθε λεπτομέρεια.
  • Ζυγό: Η έλλειψη αυθορμητισμού και η επιφυλακτικότητά του αποτελούν τροχοπέδη στη δημιουργία φιλικών σχέσεων, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να παρακολουθήσει τα κοινωνικά δρώμενα. Ενθουσιάζεται δύσκολα από τους ανθρώπους και ασκεί εύκολα κριτική. Διακρίνεται για τη βαθιά του ανάγκη για ελευθερία, ταυτόχρονα όμως δεν αντέχει τη μοναξιά.
  • Σκορπιό: Θέλει να αποκτήσει ισχυρή θέση και να αναγνωριστεί από το κοινωνικό περιβάλλον του. Είναι άνθρωπος γοητευτικός και παθιασμένος, ενώ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και αυστηρός με τους γύρω του. Διακρίνεται για το πείσμα του και νιώθει υπερήφανος για τους τρόπους του. Συχνά ανπτύσσει συνδικαλιστική δράση. Δημιουργεί σχέσεις σταθερές στο χρόνο και αφιερώνεται στη διατήρησή τους.
  • Τοξότη: Ευχάριστος και ευγενικός χαρακτήρας, που ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά τα σκαλιά της επαγγελματικής καταξίωσης. Υπεύθυνος και εργατικός σπάνια αποτυγχάνει. Στις σχέσεις του εμφανίζεται λίγο επιπόλαιος, αφού ταλαντεύεται μεταξύ ελευθερίας και δέσμευσης. Επίσης, οφείλει να ελέγχει την κυκλοθυμία του, διότι τον αποπροσανατολίζει από τους στόχους του.
  • Αιγόκερω: Αξιοσέβαστος και πειθαρχημένος, επιζητά την κοινωνική ευμάρεια και επιτυχία, μέσα από διαρκή αγώνα και αφοσίωση στην εργασία του. Επαγγελματικά ρέπει προς την τεχνολογία και την έρευνα, ενώ συγχρόνως εξελίσσεται μέσα από εμπειρίες ταξιδιών και εκπαιδευτικές διαδικασίες. Στις σχέσεις του εμφανίζεται λίγο απόμακρος και ψυχρός, αλλά όταν ερωτευτεί είναι αφάνταστα πιστός και αφοσιωμένος.
  •  Υδροχόο: Οι υλικές υποχρεώσεις συχνά τον αποσπούν απο τις πνευματικές ασχολίες, με αποτέλεσμα να απομονώνεται. Αρκετά εγωιστής, αναγκάζεται να προσγειωθεί ανώμαλα όταν η ζωή του τα φέρει ανάποδα. Επιλέγει τους συντρόφους του με μεγάλη προσοχή. Αναγνωρίζει την ελευθερία των άλλων, αλλά έχει την απαίτηση και οι δικοί του άνθρωποι να σέβονται απόλυτα τις επιθυμίες και τον προσωπικό του χώρο.
  • Ιχθύ: Πολλές εσωτερικές συγκρούσεις ταλαιπωρούν την ψυχή του, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται και να γεμίζει ενοχές. Στις προσωπικές του σχέσεις επιζητά την ασφάλεια και τη σιγουριά, αλλά δε διακρίνεται ιδιαίτερα για τις σωστές επιλογές του. Τέλος, είναι ευκολόπιστος και αφήνεται να τον "οδηγούν" μέσα στη σχέση, προσφέροντας πάντα τον εαυτό του.


Αυτά και για σήμερα, λοιπόν....
Τα ξαναλέμε σύντομα με Ζυγούς και Σκορπιούς ;-)

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Viva Mexico..στο σπίτι σας!!

Λατρεύετε τα fajitas κοτόπουλο αλλά δε θέλετε να ξοδευτείτε πηγαίνοντας σε κάποιο μεξικάνικο εστιατόριο?? Η λύση ακούει στο όνομα "Casa Fiesta-Seasoning Mix Fajita" και πρόκειται για ένα μείγμα μπαχαρικών που προσφάτως ανακάλυψα στο Βασιλόπουλο και έχω κατενθουσιαστεί!! Κοστίζει λίγο κάτω από 1 ευρώ οπότε θα σας βγει και πολύ φτηνό..και τρώνε άνετα 3-4 άτομα!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι, ένα φακελάκι "Casa Fiesta", 500 gr φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές και μικρές λωρίδες, ένα πακέτο τορτίγιες (εγώ προτιμώ τις "El Babor- Big Wrap"), μια πράσινη πιπεριά, ένα κρεμμύδι, μια συσκευασία philadelphia και ένα γιαούρτι. Ετοιμάζετε τα fajitas κοτόπουλο ακολουθώντας τις οδηγίες από το φακελάκι κατά γράμμα. Ετοιμάζετε τη σως ανακατεύοντας 2 γεμάτες κουτ. της σούπας philadelphia με 2 γεμάτες κουτ. σούπας γιαούρτι. Ζεσταίνετε τις τορτίγιες σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, τις αλείφετε με τη σως, τοποθετείτε το κοτόπουλο και τυλίγετε. 
Γίνονται επίσης τέλεια καναπεδάκια κ είναι ακόμη νοστιμότερα την επόμενη μέρα! Απλά, τυλίγετε κάθε τορτίγια ξεχωριστά με μεμβράνη, τις βάζετε στο ψυγείο να σφίξουν κόβετε τις άκρες και μετά στα τέσσερα.
Φτιάξτε το!! Θα ξετρελαθείτε!!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Choco Butterscotch Bars..φτιάχνονται εύκολα, τρώγονται ευκολότερα!!

Οι μπάρες αυτές μοιάζουν με τα brownies σε υφή..στη γεύση όμως διαφέρουν εντελώς!! Το butterscotch έχει σαν βάση το βούτυρο και τη μαύρη ζάχαρη και η γεύση του είναι πολύ χαρακτηριστική.. εγώ προσωπικά τη λατρεύω!!
Ξεκινήστε χτυπώντας με το μίξερ 1 κούπα βιτάμ και 1 κούπα μαύρη μαλακή ζάχαρη muscovado (εγώ χρησιμοποιώ την Tate & Lyle Dark Soft Brown Sugar από τον ΑΒ Βασιλόπουλο). Προσθέστε 1 αυγό και 2 κουτ. του γλυκού υγρή βανίλια (Arome Naturel de Vanille της Vahine) και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό και το χρώμα του ανοιχτό. Προσθέστε 2 κούπες αλεύρι και 1/2 κουτ. γλυκού σόδα και ανακατέψτε. Πάρτε 3 πλάκες σοκολάτας, μια λευκή, μια γάλακτος και μια υγείας και κόψτε τις  σε κομμάτια (δηλ. κάθε κομματάκι σοκολάτας στα δύο). Εγώ χρησιμοποιώ μια υγείας αμυγδάλου ίον, μια λευκή και μια γάλακτος με smarties μάρκας Carefour , όμως εσείς μπορείτε να βάλετε τις δικές σας αγαπημένες. Ανακατέψτε τις σοκολάτες στο μείγμα και τοποθετήστε το σε βουτυρωμένο ταψάκι 20 x 20 cm. Στρώστε το μείγμα με μια σπάτουλα για να είναι ομοιόμορφο σε πάχος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου για 30-35'. Είναι έτοιμο όταν η οδοντογλυφίδα που θα εισέλθει στο κέντρο του βγει στεγνή. Αφήστε το να κρυώσει καλά και μετά ξεφορμάρετέ το και κόψτε ορθογώνιες μπάρες. Φυλάξτε τες σε αεροστεγές μεταλλικό δοχείο για αρκετές μέρες..αν και σίγουρα θα έχουν τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες!!

Η ώρα των προβλέψεων....

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!
Δευτέρα σήμερα, 12  Μαρτίου κι ένας ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας είναι να διαβάσουμε δυο κουβεντούλες σχετικά με το ζώδιό μας ;-)

Όχι, όχι δεν παίρνω πίσω αυτό που είχα πει!! Εγώ ειλικρινά δεν διαβάζω τις προβλέψεις, ούτε σε περιοδικά ούτε σε site.. Μου αρέσει, όμως, να βλέπω την εκπομπή της Άσης (Μπήλιου), κάθε Κυριακή μεσημέρι στον Alpha..

Κι αυτό το κάνω μόνο και μόνο για να ενημερώνομαι για την εκάστοτε πανσέληνο και τις αλλαγές στην πορεία των πλανητών. Επιπλέον, δείχνει πολύ ωραία βιντεάκια σχετικά με τους πλανήτες, την αριθμολογία, το φενγκ σούι και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δέχομαι παράπονα από φίλες που θέλουν να διαβάζουν για το ζώδιό τους. Γι' αυτό κι εγώ θα τους κάνω τη χάρη να βάλω μια παραπομπή σε μια ιστοσελίδα όπου γράφει η αγαπημένη μου Άση για να ρίξετε κι εσείς μια ματιά ;-)

Σας θυμίζω, όμως!!! Tο ωροσκόπιο μας δεν αποτελείται μόνο από το ζώδιο, αλλά και από τους υπόλοιπους πλανήτες ;-)
Καλό θα ήταν, λοιπόν, να διαβάσετε και τον ωροσκόπο εκτός από το ζώδιό σας και φυσικά να θυμάστε:  
 "Ο σοφός κυβερνάει τ' άστρα του" !!!!!!

http://www.homefood.gr/horoscope/ 


Καλή εβδομάδα!!!!!!!

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ωροσκόπος (μέρος δεύτερο)

Πιστές στις υποσχέσεις μας, συνεχίζουμε σήμερα την ανάλυση του Ωροσκόπου για Διδύμους και Καρκίνους!
Ξέρω, ξέρω σας κρατάω σε αγωνία τους υπόλοιπους, αλλά ειλικρινά τόσες πολλές πληροφορίες μόνο "σε δόσεις"  διαβάζονται...Για να τις αφομοιώσετε και καλύτερα ;-)

Δίδυμος με ωροσκόπο:
  • Κριό: Ένας περιπετειώδης χαρακτήρας, με διπλωματικές ικανότητες και καταπληκτική ευφράδεια λόγου. Η έντονη κινητικότητά του και η φιλοδοξία του τον ωθούν σε παράτολμες ενέργειες. Έχει πολλές και πρωτότυπες ιδέες και καταφέρνει να κάνει πολλά πράγματα, χωρίς όμως να τα εμβαθύνει και να τα τελειοποιεί. Στις προσωπικές του σχέσεις εμφανίζεται παθιασμένος και παρορμητικός.
  • Ταύρο: Συνήθως πρόκειται για έναν υπομονετικό και ρομαντικό άνθρωπο, τον οποίο τα εμπόδια και οι δυσκολίες της ζωής δεν είναι ικανά να αποπροσανατολίσουν από την επιμονή του στην επίτευξη των στόχων του. Έχει ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, ενώ οι προσωπικές του σχέσεις χρειάζονται προσοχή γιατί έχει την τάση να είναι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης.
  • Δίδυμο: Αεικίνητος, αυθόρμητος, γεμάτος ενθουσιασμό για τις προκλήσεις της ζωής. Φροντίζει πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η νευρικότητα και η αφηρημάδα του δεν του προσδίδουν την εικόνα του πιστού συντρόφου και του έμπιστου φίλου. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να  πειστεί πως μπορεί να αναλάβει ευθύνες σε μια ώριμη σχέση.
  •  Καρκίνο: Επιθυμία του είναι, μέσα από μια ποικιλία επαφών, να βοηθήσει όποιον έχει πραγματικά ανάγκη. Ευαίσθητος και ευεπηρέαστος τείνει να προσκολλάται σε καταστάσεις του παρελθόντος. Πρέπει να θυμάται ότι κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια νέα μέρα με καινούριες προκλήσεις και ευκαιρίες τις οποίες οφείλει να αντιμετωπίσει με συναίσθημα, ένστικτο αλλά και με τη σύνεση ώριμου ανθρώπου.
  • Λέοντα: Είναι ένας μεγαλόκαρδος άνθρωπος με αξιοπρέπεια και περηφάνεια που κερδίζει το σεβασμό και την αποδοχή των άλλων, κατακτώντας μια διακεκριμένη θέση στο κοινωνικό περιβάλλον. Αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία και διατηρεί αναλλοίωτη την αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία, ακόμη και στις πολύ προσωπικές του σχέσεις.
  • Παρθένο: Πανέξυπνος άνθρωπος, επινοητικός και ικανός να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σχεδόν πάντα λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις, ενώ δραστηριοποιείται σε ποικίλα πεδία για να μην παραμένει στάσιμος κοινωνικά και επαγγελματικά. Ωστόσο, η απουσία συναισθήματος μπορεί να τον απομονώσει στις διαπροσωπικές του σχέσεις, με αποτέλεσμα να κάνει οικογένεια σε ελαφρώς προχωρημένη ηλικία.
  • Ζυγό: Η γρήγορη ανίληψη και η πνευματική δραστηριότητά του τον καθιστούν εύκολα αγαπητό και αποδεκτό στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον του. Οι αναζητήσεις του παίρνουν μορφή μέσα από ταξίδια, καθώς και από τις πνευματικές περιπλανήσεις του στη φιλοσοφία και στη θρησκεία. Προικισμένος με αισθητική και γούστο αναζητεί έναν σύντροφο που να τον κατανοεί και να τον στηρίζει.
  • Σκορπιό: Οι περίεργες ευαισθησίες σε συνδυασμό με την ενεργητική και ανυπόμονη διάθεσή του συγκροτούν έναν άνθρωπο που δεν αποδέχεται την καθοδήγηση και την κριτική. Σπάνια στηρίζεται στη βοήθεια του περιβάλλοντός του και επιθυμεί να διεισδύει στην ουσία των πραγμάτων. Η κληρονομικότητα παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή του, ενώ αναγκαία κρίνεται η χαλιναγώγηση των υπερανεπτυγμένων σεξουαλικών του ενστίκτων.
  • Τοξότη: Επικίνδυνα κυκλοθυμικοί και ανυπόμονοι, ζουν μόνιμα ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες επιλογές. Είναι, όμως, καλόκαρδοι και αξιαγάπητοι με πηγαίο χιούμορ και ευστροφία. Όσο εύκολα δημιουργούν σχέσεις, άλλο τόσο εύκολα τις διαλύουν, μιας και συχνά χαρακτηρίζονται ασταθείς και με επιφανειακό ενδιαφέρον για τους άλλους.
  • Αιγόκερω: Είναι άνθρωπος αποφασισμένος να πετύχει, δε φοβάται τη σκληρή δουλειά και την ανάληψη ευθυνών και κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως είναι άξιος και ικανός. Ως αισιόδοξος καριερίστας, ξεχνά πολλές φορές τις προσωπικές του ανάγκες και αποστασιοποιείται από τις προσωπικές ή κοινωνικές του σχέσεις. Η "αχίλλειος πτέρνα" του εντοπίζεται στην ευαίσθητη υγεία του, αποτέλεσμα του έντονου στρες και της κόπωσης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
  • Υδροχόο: Είναι φανατικός οπαδός της προσωπικής ελευθερίας, δεσμεύεται δύσκολα στο πλαίσιο μιας επίσημης σχέσης και όταν το κάνει, δημιουργεί πάντα συνθήκες προστασίας του προσωπικού του χώρου. Διαθέτει οξύτατη αντίληψη και αισιοδοξία. Συχνά ευνοείται από την τύχη, το χρηματιστήριο και την επαφή του με νέους ανθρώπους. Ο γάμος και οι οικογενειακοί δεσμοί δεν εντάσσονται στις άμεσες προτεραιότητές του.
  • Ιχθύς: Είναι ονειροπόλος και ευαίσθητος, αλλά και ιδιαίτερα επιπόλαιος. Πείθει τους άλλους να επιλύουν τα δικά του προβλήματα κι έτσι, αμέριμνος αφοσιώνεται στις καταπληκτικές ιδέες που συλλαμβάνει, τις οποίες όμως αδυνατεί να υλοποιήσει. Συνήθως αδυνατεί να παραμείνει για πολύ καιρό στην ίδια επαγγελματική ή οικιακή στέγη. Είναι αφοσοιωμένος σύντροφος, εφόσον αισθανθεί ότι εισπράττει αγάπη και στοργή από το ταίρι του.

 Καρκίνος με ωροσκόπο:
  • Κριό: Η εσωστρεφής φύση του Καρκίνου έρχεται σε σύγκρουση με την εξωστρεφή φύση του Κριού και δυσχεραίνουν τις σχέσεις του εν λόγω ατόμου με το άμεσο περιβάλλον. Είναι βαθιά αφοσιωμένο στις παραδόσεις και διαμορφώνουν την προσωπικότητά του. Συχνά είναι εύθικτο και ανασφαλές άτομο, με αποτέλεσμα να καταπιέζει τον περίγυρό του.
  • Ταύρο: Ρομαντικός, μελαγχολικός και ονειροπόλος, αγαπά βαθιά και με πάθος. Αποζητά την αίσθηση του "ανήκειν" σε ένα περιβάλλον οικείο και προπάντων ασφαλές. Ενίοτε γίνεται ιδιότροπος, όταν δεν επικοινωνεί με τον τρόπο που επιθυμεί ή νιώσει πως δεν υιοθετούνται οι ιδέες του. Δεν του αρέσει να ζει μόνος, γι'αυτό και προκρίνει τη δημιουργία δικής του οικογένειας.
  • Δίδυμο: Επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από όσα ακούει και βλέπει καθημερινά και παρουσιάζεται ανασφαλής, όταν η ζωή του αδυνατεί να ακολουθήσει την πορεία που ο ίδιος έχει χαράξει. Αρέσκεται στις εφήμερες σχέσεις και όντας συναισθηματικά ευάλωτος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει πιστός. Είναι υπέρμαχος της αποταμίευσης, ενώ συχνά είναι ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας.
  • Καρκίνο: Τον χαρακτηρίζουν τα λεπτά αισθήματα, η ευαισθησία και η τρυφερότητα, ενώ ο,τιδήποτε καινούριο το αντιμετωπίζει με καχυποψία. Δημιουργεί ένα δικό του κλειστό κύκλο για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ενώ έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένες τη διόραση και την ενόραση. Όταν βρεθεί ο ιδανικός σύντροφος γι' αυτόν γίνεται τρομερά δοτικός.
  • Λέοντα: Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητά του δεν ταιριάζουν πάντα με την ευαισθησία και τον ευσυγκίνητο χαρακτήρα του. Η διαίσθησή του τού επιτρέπει να αντιλαμβάνεται καταστάσεις που δεν είναι ορατές στον πολύ κόσμο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί φοβίες, οι οποίες δεσμεύουν την ψυχή του. Είναι άνθρωπος που πάντα βοηθά τους συνανθρώπους του και γι' αυτό είναι αγαπητός και δημοφιλής.
  • Παρθένο: Η οικογένεια και ο,τιδήποτε σχετίζεται με αυτήν βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών του και αντιλαμβάνεται την ατομική του αξία μέσω των οικογενειακών δεσμών. Είναι επίμονος και υπομονετικός και προσεγγίζει τους στόχους του με συστηματική εργασία. Σέβεται πολύ και υπεραγαπά τους φίλους του.
  • Ζυγό: Βιάζεται να καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, και αυτό τον οδηγεί σε επιλογές όχι πάντα επιτυχημένες. Συνήθως διαπρέπει σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δυσκολεύεται φοβερά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ευφυής και γοητευτικός, έλκει τους συντρόφους που του προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη.
  • Σκορπιό: Είναι ένας άκρως ερωτικός συνδυασμός. Ιδιαίτερα ευφυής, με βαθιά διαίσθηση, μπορεί να διαπρέψει ακόμα και στην επιστημονική έρευνα. Δε θα διστάσει να αφιερώσει πολλά χρόνια στην πνευματική συγκρότηση και καλλιέργειά του. Συχνά νιώθει την ανάγκη να ταξιδέψει για να δοκιμάσει την αλλαγή, να ονειρευτεί και να γνωρίσει μυστήρια που θεωρεί ότι μόνο αυτός μπορεί να λύσει.
  • Τοξότη: Αναζητά ανθρώπους σαν αυτόν για να ανταλλάξουν ιδέες και οράματα, ενώ αδυνατεί να παραμείνει στην ίδια θέση επί πολλή ώρα. Συνήθως κληρονομεί χρήματα και γενικά καρπώνεται την περιουσία συντρόφων και συνεργατών. Στις προσωπικές του σχέσεις σπάνια παρουσιάζεται σταθερός. Μοναδική ελπίδα να παραμείνει πιστός είναι να αισθανθεί απόλυτα ικανοποιημένος σε αυτήν, δίχως να νιώσει ότι ασφυκτιά.
  • Αιγόκερω: Θαρραλέος και ικανός, θέτει προτεραιότητες στη ζωή του και τις υλοποιεί με μεθοδικότητα. Σχεδιάζει το μέλλον του με μεθοδικότητα και πρόγραμμα. Συνήθως, αντιμετωπίζει το γάμο σαν ισόβια συνεργασία. Δεν είναι ανταγωνιστικός και κάνει αρκετές παραχωρήσεις, προκειμένου να ικανοποιεί τις επιθυμίες των άλλων. Ωστόσο, ενίοτε παρουσιάζεται υπέρμετρα φιλόδοξος με κίνδυνο το αίσθημα του ανικανοποίητου να τον βασανίζει ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.
  • Υδροχόο: Βρίσκεται συχνά αντιμέτωπος με τον εαυτό του, καθώς από τη μία αισθάνεται ότι θα παραμείνει εσαεί παιδί που έχει ανάγκη την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας, ενώ από την άλλη επιδιώκει να ανεξαρτητοποιηθεί και να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Είναι πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαστεί τη συνδρομή του. Στον επαγγελματικό στίβο, συνήθως επιλέγει την κατεύθυνση της ψυχικής υγείας.
  • Ιχθύ: Ιδιαίτερα ευαίσθητος και διαισθητικός, σχεδόν μεταφυσικός χαρακτήρας, λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική. Λαχταρά να έχει πάντα δικούς του ανθρώπους γύρω του, λατρεύει τα παιδιά και δένεται μαζί τους με μοναδικό τρόπο. Στις προσωπικές του σχέσεις αφομοιώνει τις εμπειρίες που ζει με το ταίρι του και με τον τρόπο αυτό αποφεύγει το φορτίο της πεζής καθημερινότητας. Εκδηλώνει φλογερά συναισθήματα με μία τρυφερή συμπεριφορά και γενναιοδωρία.

Αυτά, λοιπόν, και για σήμερα!! Η αγωνία τώρα για Λέοντες και Παρθένους...... Δεν πιστεύω να θυμώσατε οι υπόλοιποι!! Εξάλλου, όλο και κάποιον θα έχετε σε κάποιον από τους προηγούμενους συνδυασμούς!! Μη βαριέστε: ψάξτε και μελετήστε τους χάρτες όλων σας των φίλων.. Έτσι θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά ;-)
Τα ξαναλέμε, λοιπόν........ 

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Ωροσκόπος (μέρος πρώτο)

Σαν πολύ μεγάλο διάλειμμα δεν έκαναν τα άστρα από το blog μας?? Θα επανορθώσουμε αμέσως και θα υποσχεθούμε ότι από δω και πέρα θα γίνονται πολύ συχνότερες αναρτήσεις!! Όπως, άλλωστε, μου θυμίζει συχνά και μια φίλη: "Η αστρολογία έχει μεγάλη αναμονή κοινού"!!!!!
Ας συνεχίσουμε λοιπόν την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη μας με το κεφάλαιο που λέγεται "Ωροσκόπος".......

Ο Ωροσκόπος λειτουργεί σαν μάσκα με την οποία εμφανιζόμαστε στον έξω κόσμο! Μπορούμε κάλλιστα να τον παραλληλίσουμε με την πόρτα του σπιτιού μας: την είσοδο που βλέπουν πρώτα οι επισκέπτες! Χαρακτηρίζει τον τρόπο και τους μηχανισμούς με τους οποίους αντιμετωπίζουμε και επικοινωνούμε με τους γύρω μας. Μαρτυρά τον τρόπο με τον οποίο αντιδράμε σε καθετί καινούριο που έρχεται στο δρόμο μας και ευθύνεται για την ψυχολογική άνεση που νιώθουμε.
Η γενική μετάφραση κάθε Ωροσκόπου πολύ συχνά αποδεικνύεται ανεπαρκής, γι' αυτό και θα την εξετάσουμε αναλυτικά σε συνδυασμό με τη θεση του Ήλιου, δηλαδή του ζωδίου μας.
Αναλυτικότερα,τώρα.........
  
Κριός με ωροσκόπο:
  • Κριό: Ανεξάρτητη, ζωηρή και δραστήρια προσωπικότητα με ανεξάντλητες δυνάμεις. Έχει την ηγετική φυσιογνωμία του ακαταμάχητου αγωνιστή, αλλά ενώ ξεκινά με ενθουσιασμό τις καινούριες δραστηριότητές του, καταλήγει να τον ταλαιπωρούν δεκάδες μισοτελειωμένες υποθέσεις.
  • Ταύρο: Τον χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση και η λαχτάρα για την επίτευξη των στόχων της ζωής του. Πρόκειται γαι άτομο με ηγετικές ικανότητες και λογικό τρόπο σκέψης. Είναι μεγαλόψυχος και τυχερός άνθρωπος με έντονη αποφασιστικότητα που συχνά φαντάζει, χωρίς όμως να είναι στην πραγματικότητα, αυταρχικός.
  • Δίδυμο: Κοινωνικός, περίεργος, ζωηρός χαρακτήρας, που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων. Συχνά είναι ανεξέλεγκτα παρορμητικός χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνέπειες. Έχει διαρκώς νέες ιδέες και θέτει καινούριους στόχους.
  • Καρκίνο: Η εγκαρδιότητα και η γενναιοδωρία συνυπάρχουν στην ψυχή του, ενώ ταυτόχρονα φιλόδοξος και μαχητικός δημιουργεί τις προυποθέσεις για την προσωπική του ανάδειξη. Κατά βάθος είναι ευαίσθητος και ρομαντικός και θέλει να ζει και να δημιουργεί μέσα σε ένα δικό του προσωπικό χώρο.
  • Λέοντα: Εντυπωσιακή προσωπικότητα που είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Η περηφάνεια, η θέρμη και το εκρηκτικό ταπεραμέντο είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα του που συμβάλλουν στην απόκτηση αξιωμάτων. Έχει μεγαλόπνοα σχέδια και ιδιαίτερα ανοιχτό πνεύμα, ενώ δύσκολα ικανοποιείται απόλυτα από τη ζωή.
  • Παρθένο: Αποφασισμένος να πετύχει πραγματικά, αγωνίζεται μεθοδικά και προσγειωμένα για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιστρατεύοντας τη σκληρή δουλειά και τις υψηλές φιλοδοξίες του. Συχνά πρόκειται για άτομο αυτοδημιούργητο που εάν νιώσει ασφαλές, θα βρει το κανάλι για να διοχετεύσει και να επιτύχει σπουδαία πράγματα στη ζωή του.
  • Ζυγό: Χαρούμενη και γοητευτική φύση, δεν αντέχει να ζει μόνος και βρίσκεται διαρκώς στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου-συνεργάτη, με τον οποίο θα μπορεί να μοιραστεί τις κοινωνικές, ερωτικές και επαγγελματικές ανησυχίες του. Συχνά παρασύρεται και αποζητά με πάθος την προσοχή του περιβάλλοντος του με αποτέλεσμα τη δημιουργία εντάσεων.
  • Σκορπιό: Ένας δυναμικός χαρακτήρας ξετυλίγεται σε αυτό το συνδυασμό. Η ορμητικότητα και η ανυπομονησία του εναλλάσσονται με την επιμονή και την αποφασιστικότητα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα παραγωγικό άτομο που διακρίνεται για την ανεπτυγμένη διαίσθησή του, την παρατηρητικότητα και τη διεισδυτικότητα στην ουσία των πραγμάτων.
  • Τοξότη: Η υπερβολική αγάπη του για ελευθερία και η πίστη χαρακτηρίζουν απόλυτα το "φωτεινό παντογνώστη". Διακυρήσσει και υποστηρίζει με ζήλο τις απόψεις και τις αντιλήψεις του. Τον φοβίζει η δέσμευση, γι' αυτό είτε φεύγει μόλις νιώσει πίεση, είτε έλκει άτομα που δεν είναι διατεθειμμένα να ενδώσουν σε μια μακροχρόνια δέσμευση.
  • Αιγόκερω: Αντιμετωπίζει τη ζωή με συγκρατημένη αισιοδοξία, πειθαρχία και μάλλον καχύποπτα, στοιχείο που του έχει κληροδοτήσει το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι άτομο φιλόδοξο, με υψηλές προσδοκίες για τη ζωή, δυνατό χαρακτήρα, αξιόπιστο και ιδιαίτερα διπλωμάτη. Στις προσωπικές του σχέσεις είναι ξεκάθαρος και πιστός.
  • Υδροχόο: Διαθέτει απρόβλεπτη και ασυνήθιστη συμπεριφορά, η οποία εκφράζεται με φαντασία και ευρηματικότητα, που τον καθιστά περιζήτητο σε συναναστροφές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι λίγο νευρικός, ελαφρώς βιαστικός, πολύ αυθόρμητος και καθόλου σχολαστικός. Δεν ανέχεται την κριτική.
  • Ιχθύς: Η υπομονή σίγουρα δεν ανήκει στις αρετές του, ενώ λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο και την καρδιά παρά με τη λογική και το νου. Γενικότερα οφείλει να εξισορροπεί τα συναισθήματα ενθουσιασμού και απογοήτευσης που τον πλημμυρίζουν, προκειμένου να εστιάζει σε όσα τον κάνουν δημιουργικό κι ευτυχισμένο.
 
Ταύρος με ωροσκόπο:

  • Κριό: Η ενεργητικότητα και η ορμή συνδυασμένες με την ισχυρή θέληση και την αποφασιστικότητα καθοδηγούν το άτομο στην υλοποίηση των κοινωνικών και των επαγγελματικών επιδιώξεών του.  Συνήθως γραπώνεται από τα υλικά αγαθά και δε ρισκάρει. Είναι πεισματάρης και αρκετά ισχυρογνώμων, με αποτέλεσμα να στενοχωρεί τους οικείους του.
  • Ταύρο: Η τεράστια δύναμη με την οποία είναι προικισμένος, αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να τον οδηγήσει στην υλοποίηση των υψηλών στόχων του. Αγαπά την καλή ζωή, τις ανέσεις και τον έρωτα. Πρακτικός και σταθερός στις επιδιώξεις του, συχνά φτάνει στα όρια της ξεροκεφαλιάς, ενώ χρειάζεται δυνατές προσωπικότητες γύρω του.
  • Δίδυμο: Προσαρμοστικός και ευσυγκίνητος, ενδιαφέρεται για όλους και για όλα όσα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η ανάγκη του για επικοινωνία και αλλαγή προσκρούει στη συντηρητική του φύση, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται άλλοτε άκαμπτος και κριτικός και άλλοτε ανάλαφρος και ελεύθερος.
  • Καρκίνο: Ως άτομο εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς το δομικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα. Αγαπά την οικογένεια και είναι υπέρμαχος του πατριαρχικού προτύπου. Του αρέσουν οι κοινωνικές επαφές με οικονομική επιφάνεια και οι μακροχρόνιες σχέσεις που του προσφέρουν στοργή και ασφάλεια.
  • Λέοντα: Περήφανος και μεγαλόψυχος, χαρακτηρίζεται από ευγένεια και μεγαλοθυμία. Δημιουργικός και γεμάτος ευγένεια, σπάνια νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχει επιτύχει. Εργάζεται με πείσμα και αυτοκυριαρχία. Κάποιες φορές, όμως, αδυνατεί να φανεί διαλλακτικός και τελικά κατηγορείται ως ξεροκέφαλος και υπερόπτης.
  • Παρθένο: Είναι άνθρωπος με υψηλά ιδανικά, που φροντίζει να τα υπηρετεί μέσω της προσωπικής αναζήτησης σε όλα τα επίπεδα (μόρφωση, διδασκαλία, ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις), δίχως βέβαια να αποκλείεται η ενασχόλησή του με επικερδείς επιχειρήσεις και αξιόλογες επενδύσεις. Είναι τέλειος επαγγελματίας, ωστόσο οφείλει να ελέγχει την υλιστική του διάθεση.
  • Ζυγό: Είναι κοινωνικοί και ιδιαίτερα κομψοί άνθρωποι, στους οποίους ταιριάζουν οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που εξελίσσουν σε επαγγελματική ενασχόληση. Πρόκειται για άτομα με έντονο ερωτισμό και απαιτητικά από το σύντροφό τους. Απολαμβάνουν τη ζωή με γοητεία και χάρη και δύσκολα στερούν από τον εαυτό τους τις πολυτελείς ανέσεις.
  • Σκορπιό: Η ισχυρή θέληση, η αυστηρή κριτική του διάθεση και η τεράστια υπομονή που επιδεικνύει δεν επιτρέπουν σε κανένα να τον "διαχειριστεί". Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και έντονη σεξουαλικότητα. Ενεργεί με πάθος και τα συναισθήματά του είναι ακραία είτε πρόκειται για αγάπη είτε για μίσος. Έχει βαθιά διαίσθηση που τον οδηγεί σε σωστές επιλογές συντρόφων και συνεργατών.
  • Τοξότη: Συχνά αμφιταλαντεύεται μεταξύ ελευθερίας και δέσμευσης, ενώ αρέσκεται να προκαλεί την τύχη του, αναζητώντας την απόλυτη αλήθεια μέσα από μια ζωή περιπετειώδη και ανεξάρτητη. Στα επαγγελματικά χαρακτηρίζεται από εχεμύθεια και εργατικότητα και πολλές φορές στρέφεται στην καλλιτεχνία. Η πίστη του στο Θεό είναι υποδειγματική.
  • Αιγόκερω: Με θάρρος και επιμονή στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών του στο σωστό χρόνο και τόπο, καθίσταται πάντα αξιόπιστος σύμβουλος, σταθερός φίλος, έμπιστος συνεργάτης. Φιλόδοξος και δραστήριος, όταν ερωτευτεί γίνεται απόλυτος και διακρίνεται από έντονο πάθος και ερωτισμό, ενώ απαιτεί αποκλειστικότητα. Δεν ενθουσιάζεται και του λείπουν η διαίσθηση και η ευελιξία στις προσωπικές του σχέσεις.
  • Υδροχόο: Το οικογενειακό περιβάλλον τροφοδότησε το άτομο αυτό με μια εύκολη και ευχάριστη ζωή, γεμάτη ασφάλεια, αγάπη και στοργή. Συχνά υπερεκτιμά τις ικανότητές του και εμφανίζεται ανυποχώρητος στις θέσεις του. Περιφρονεί τους συμβιβασμούς και πολλές φορές επιστατεύει ένα είδος σνομπισμού.
  • Ιχθύς: Η ήρεμη και ευγενική συμπεριφορά χαρακτηρίζει τον ονειροπόλο αυτόν άνθρωπο, ο οποίος δε δείχνει να βιάζεται στη ζωή του. Συχνά έχει ιδιαίτερη κλίση προς τα καλλιτεχνικά και δίνει έμφαση στην έρευνα της μεταφυσικής. Αναζητά ένα σύντροφο με θετική στάση απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, προκειμένου να έχει ό ίδιος το χρόνο να ονειρεύεται και να αφοσιώνεται στον "ονειρικό" του κόσμο.

Δίδυμοι και Καρκίνοι υπομονή μέχρι αύριο.........!!!!!!!!!















    Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

    Η μόδα θέλει το νύχι σου ιδιότροπο..


    Επειδή η μόδα έχει άποψη και για τα νυχάκια σου ρίξε μια ματιά..
    Αν είσαι μανικιούρ - addicted έχεις να δεις, να θαυμάσεις, και μετά φυσικά να δοκιμάσεις το "καλυτερότερο"!! 


    Αν πάλι καρφάκι δε σου καίγεται, ok! μπορείς να δεις τι παίζει γιατί ένα μανό/μια όζα (όπως το λέτε τέλος πάντων) είναι μια εναλλακτική οικονομική λύση για δώρο στο καιρό της ακρίβειας και των περικοπών που βρεθήκαμε!!