Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ωροσκόπος (μέρος τέταρτο)

Συνεχίζουμε και σήμερα την ανάλυσή μας! Σειρά έχουν Ζυγοί και Σκορπιοί!!!

Ζυγός με ωροσκόπο:
  • Κριό: Ζωηρός και ενθουσιώδης, γίνεται εύκολα αγαπητός και πρωτοστατεί σε κοινωνικές ομάδες. Ευφυής κι απαιτητικός χαρακτήρας, αγωνίζεται για τη ζωή και τα όνειρά του με τρόπο διπλωματικό. Δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται, με κίνδυνο συχνά να εκδηλώνει επιθετική συμπεριφορά. Στις προσωπικές του σχέσεις αναζητά την αρμονία και τη γαλήνη.
  • Ταύρο: Κομψότητα, χάρη και ευγενική διάθεση χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο χαρακτήρα, ενώ διακρίνεται για τη σταθερότητα, την πρακτικότητα και την υπευθυνότητά του. Εργάζεται παραγωγικά, όταν αισθάνεται όμορφα και άνετα σε ένα περιβάλλον. Λάτρης της αρμονίας και της ποιότητας αναζητά συντρόφους πιστούς και σταθερούς.
  • Δίδυμο: Άτομο που ακτινοβολεί, έλκει κοντά του πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, τους οποίους κερδίζει με την καλοσύνη, την ευγένεια, αλλά και τη ζωντάνια του. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή του. Σπάνια ένας και μόνο άνθρωπος μπορεί να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις και επιθυμίες του. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αποφεύγει τις μόνιμες δεσμεύσεις, εάν δεν είναι βέβαιος ότι τον ολοκληρώνουν.
  • Καρκίνο: Χαρούμενη, αισιόδοξη και ευγενής φύση, ενδιαφέρεται για μια ήσυχη, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Ρομαντικός και ευαίσθητος, τείνει να ασχολείται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διακόσμηση και την αισθητική. Στις προσωπικές του σχέσεις αναζητά την ασφάλεια και τη σιγουριά δίπλα σε σοβαρά άτομα, που εμπνέουν εμπιστοσύνη, γαλήνη και ηρεμία.
  • Λέοντα: Περήφανο και δραστήριο πλάσμα, που επικοινωνεί με τους γύρω του με έναν μοναδικό τρόπο! Οι δημόσιες σχέσεις και οι πωλήσεις θα ήταν τομείς που θα του επέτρεπαν να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του. Δεν του αρέσει να ζει μόνος, αλλά χρειάζεται αρκετό προσωπικό χώρο για να κινείται χωρίς να αισθάνεται άμεσα την παρουσία κάποιου άλλου.
  • Παρθένο: Ένας έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος, που έχει την ικανότητα να επιτυγχάνει με ακρίβεια τους στόχους και να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του. Τον ενδιαφέρει η πρακτική εξασφάλιση της ζωής, γι' αυτό εργάζεται σκληρά και μεθοδικά προκειμένου να εξασφαλίζει μια άνετη ζωή. Επιζητά τη συντροφικότητα και την ηρεμία, αλλά η έντονη κριτική στάση του απέναντι στο γάμο τον κάνει να μην τον αποφασίζει εύκολα.
  • Ζυγό: Συνεργάσιμοι και άκρως επικοινωνιακοί άνθρωποι, που έχουν σκοπό να φέρουν την ομορφιά, την ειρήνη και την πλήρη ισορροπία στο κοινωνικό τους περιβάλλον. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά τούς ταιριάζει. Μπορούν να ασχοληθούν με τις εικαστικές τέχνες, τη μόδα, την εσωτερική διακόσμηση. Έχουν ανάγκη από γλυκούς και εκλεπτυσμένους συντρόφους.
  • Σκορπιό: Βαθιά συναισθηματιό άτομο, οδηγείται από την καρδιά του και την "εκρηκτική" διάθεσή του. Κτητικός, ζηλιάρης και παθιασμένος με το σύντροφό του, βιώνει ακραία συναισθήματα αγάπης και μίσους. Συνηθίζει να υποκύπτει σε παράνομους δεσμούς και μη κοινωνικά αποδεκτές ερωτικές σχέσεις, από όπου βέβαια φεύγει απογοητευμένος. Έλκεται από ενδιαφέροντα ασυνήθιστα στον ευρύ κοινωνικό χώρο.
  • Τοξότη: Ιδιαίτερα φιλικοί και δημοφιλείς, συνηθίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της παρέας. Χαρακτηρίζονται για την αισιοδοξία τους και την τάση τους να υποστηρίζουν την αλήθεια. Δεν δέχονται τη δέσμευση, μέχρι τη στιγμή που ερωτεύονται βαθιά και με πάθος. Επιλέγουν συνήθως άτομα που μπορούν να κατανοήσουν την ιδιαίτερα αυξημένη κοινωνικότητά τους, χωρίς να τους περιορίζουν ή να τους καταπιέζουν.
  • Αιγόκερω: Επιβλητικός και μεγαλοπρεπής, ξέρει να δημιουργεί τις ευκαιρίες που θα τον καθιερώσουν και θα τον προβάλλουν στο κοινωνικό περιβάλλον. Ιδιαίτερα φιλόδοξος, επιδιώκει τις γνωριμίες και τις δημόσιες σχέσεις που θα τον βοηθησουν να ξεπεράσει τα εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο του. Υπεύθυνος και πειθαρχημένος στα καθήκοντά του, γίνεται καλός και πιστός σύντροφος-αφοσιωμένος για μια ζωή.
  • Υδροχόο: Ανεξάρτητη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που μοιάζει αφιερωμένη σε τομείς οι οποίοι χρειάζονται αρκετή τόλμη, φαντασία και εφευρετικότητα, προκειμένου να προσεγγιστούν. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που δεν αρκείται στα καθιερωμένα, γι' αυτό και τις σχέσεις του τις εξετάζει με αυστηρά κριτική διάθεση, πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι σοβαρότερο.
  • Ιχθύ: Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με κύριο χαρακτηριστικό της την πίστη στη μεταφυσική, την ευαισθησία και το δυνατό ένστικτο. Χαρούμενος και ευχάριστος άνθρωπος, γίνεται εύκολα συμπαθής. Είναι αρκετά ανασφαλής και επιζητά μια σχέση που θα του παρέχει αγάπη και στοργή. Νιώθει την ανάγκη να είναι βέβαιος πως ο σύντροφός του έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται στα απλά καθημερινά ζητήματα.

Σκορπιός με ωροσκόπο:
  • Κριό: Αποφασιστικός και με ισχυρή θέληση, δεν υπολογίζει κανένα κόστος στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια. Το εκπληκτικό μεταφυσικό ένστικτό του τον οδηγεί σε ακραίες αναζητήσεις. Έντονα παθιασμένος και παρορμητικός, αναζητά ένα ταίρι με ανάλογη ψυχική αντοχή, εξίσου αποφασισμένο να αφεθεί απόλυτα στη μαγεία του έρωτα.
  • Ταύρο: Άνθρωπος με τεράστια εσωτερική δύναμη και μυστηριακή ακτινοβολία, δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είναι σταθερός στις απόψεις του, αποφασιστικός και απόλυτα κτητικός. Παρουσιάζεται πιστός και αφοσιωμένος, ενώ νιώθει ώριμος να δεσμευτεί από μικρή ηλικία. Διακρίνεται για την έντονη σεξουαλικότητά του, την ισχυρή κράση του, αλλά και την καχυποψία και την αμφισβήτησή του για όλους και για όλα.
  • Δίδυμο: Εργατικό και υπεύθυνο άτομο, διακρίνεται για την ευστροφία, την προθυμία και την αγάπη που επιδεικνύει σε κάθε ασχολία του. Πολύπλευρη προσωπικότητα, εξετάζει τα πάντα σε βάθος πριν καταλήξει σε οριστικό αποτέλεσμα. Οξύ πνεύμα και αντισυμβατικό στην αναζήτηση της αλήθειας, επιθυμεί διακαώς μια σχέση που θα στηρίζεται στην πλήρη και ειλικρινή επικοινωνία, προκειμένου να δεσμευτεί και να αποφασίσει το ολοκληρωτικό δόσιμό του.
  • Καρκίνο: Ρομαντικός και αισθησιακός, διεκδικεί την αποκλειστικότητα στον έρωτα και συγχρόνως τον βιώνει με ιδιαίτερο πάθος και απίστευτη ένταση. Η αποφασιστικότητα και η έντονη επιθυμία του να γευτεί τις χαρές του έρωτα συχνά τον καθιστούν τυραννικό με τους συντρόφους του, είναι όμως τρυφερός και δοτικός που δεν μπορούν να του κρατήσουν κακία.
  • Λέοντα: Μια έντονη, ακαταμάχητη προσωπικότητα, εφοδιασμένη με πείσμα και παράφορο πάθος. Ακούραστος και έξυπνος, ερωτικός και ιδιαίτερα ορμητικός, επιδιώκει τις σχέσεις με εξίσου δυνατά και εκφραστικά άτομα, τα οποία θα αισθάνονται ότι του ανήκουν. Η δημιουργία δικής του οικογένειας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.
  • Παρθένο: Σοβαρός και συγκρατημένος, εστιάζει στην πρακτική πλευρά της ζωής και δεν επιδιώκει υπερβολικά στενές σχέσεις με τους γύρω του. Είναι τακτικός και περιποιημένος, αλλά και κλειστός άνθρωπος. Ρέπει προς τη μυστικοπάθεια, η οποία αποτελεί και τη βασική αιτία για τη σύγχυση στις προσωπικές σχέσεις του. Ενδέχεται να επιδείξει ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό ή για τις έρευνες με αντικείμενο την επιστήμη, τη μεταφυσική ή την τέχνη.
  • Ζυγό: Οι αλλαγές και η αβεβαιότητα δε συνάδουν με τη σταθερή φύση του ζωδίου του. Ο άνθρωπος αυτός θα αγωνιστεί προκειμένου να αποκτήσει την οικονομική επιφάνεια που θα τον κάνει να νιώσει σιγουριά. Ο γάμος του εξασφαλίζει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Θα πρέπει, όμως, να ελέγξει την ανασφάλειά του γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί άπληστος και συμφεροντολόγος.
  • Σκορπιό: Γοητευτικοί, δυνατοί, με έντονη παρατηρητικότητα και διαίσθηση, προκαλούν έντονα συναισθήματα με τη διαπεραστική τους ματιά. Η επαγγελματική επιτυχία είναι θέμα ζωτικής σημασίας γι' αυτούς. Διαπρέπουν ωε ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πωλητές. Σπάνια μένουν μόνοι για πολύ καιρό, διότι με τη μυστηριώδη και απόλυτα ερωτική παρουσία τους σαγηνεύουν τα πλήθη.
  • Τοξότη: Η σταθερότητα και το πείσμα του Σκορπιού εναλλάσσονται με την ανάλαφρη διάθεση του Τοξότη. Αγωνίζεται για τα υψηλά ιδανικά, ενώ ο φόβος για το άγνωστο είναι ο χειρότερος εχθρός του. Οι ερωτικές σχέσεις του συνήθως είναι μακροχρόνιες, μόνον εφόσον του αφήνουν το περιθώριο να απλαμβάνει μικρές, καθημερινές ελευθερίες.
  • Αιγόκερω: Θαρραλέος και αξιόπιστος, εισπράττει τη συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων του επαγγελματικού και κοινωνικού περίγυρου. Ωστόσο είναι ένας κλειστός και εσωστρεφής άνθρωπος, ο οποίος παραμένει απόμακρος, εστιασμένος αποκλειστικά στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις του. Δεσμεύεται δύσκολα, γιατί απαιτεί σοβαρότητα και οργάνωση, αλλά όταν συνάψει σχέση κάνει το παν για να ικανοοιήσει το σύντροφό του.
  • Υδροχόο: Αξιολογεί ορθά τις καταστάσεις κι έχει πάντα μια ξεκάθαρη, αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Του αρέσει να πραγματοποιεί μακροπρόθεσμα σχέδια, εμπλουτισμένα με καινοτόμες ιδέες, οι οποίες τον οδηγούν στην κορυφή της επαγγελματικής ιεραρχίας. Αναπτύσσει ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα και συχνά συμμετέχει σε κοινωνικές οργανώσεις. Στις προσωπικές του σχέσεις δεν εστιάζει στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, λόγω της ποικιλίας των ενδιαφερόντων του.
  • Ιχθύ: Ευαίσθητος και με έντονη διαίσθηση, εμφανίζεται άλλοτε δυναμικός και άλλοτε εξαιρετικά αδύναμος. Έχει την ανάγκη να αφιερώνεται σε έναν σύντροφο και να του προσφέρει αγάπη. Φύση φιλεύσπλαχνη και αλτρουιστική, εκδηλώνει ειλικρινά αισθήματα αγάπης και προστασίας. Διακρίνεται ιδιαίτερα στο δικαστικό κλάδο και στον αποκρυφισμό, καθώς και σε επαγγέλματα που απαιτούν εχεμύθεια. 
 
Αυτά και για σήμερα!!!! Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθείς θα κάνετε λιγάκι υπομονή, εε???
Καλό βράδυ και καλή μας εβδομάδα!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Οι πληροφορίες μεταφέρονται "επεξεργασμένες" από το περιοδικό "Μαθήματα σύγχρονης αστρολογίας" των εκδόσεων 4π

    ΑπάντησηΔιαγραφή