Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Και τώρα που θα την πας;;


Αφού όλα πήγαν καλά και στόχος επετεύχθη και το όνομα αυτού/της καρφιτσώθηκε στο κινητό σου και χάρηκες και παραμίλησες και μπράβο σου!! Επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που η κατάκτηση σου σε καλεί για ραντεβού!!Μη πελαγώνεις, τα πρώτα ραντεβού είναι μεν κάτι σαν fast forward του τι πρόκειται να σε κεράσει αυτή η ιστορία και εντάξει δε θέλω να είμαι απόλυτη ή προκατειλημμένη αλλά κάνοντας μια βόλτα στο παρελθόν και τις εμπειρίες σας μπορεί να μου ρίξετε καμιά σταγόνα δίκιου!! αφετέρου δε είναι κάθε ένα και μια ιστορία που θα θυμάσαι.. Στιγμές αμηχανίας, κόμποι στο στομάχι άμα ειδικά την έχεις ήδη δαγκώσει και από καιρό, και γενικά μια διάθεση κι ένας αέρας κάπως κόντρα βρε παιδάκι μου νιώθεις να σου έρχεται..
Οπότε σε βήμα ταχύ έχουμε και λέμε..

















  • Ποιος είπε πως δε μετράει η εμφάνιση και κάτι ωραία για το χιούμορ και τον εσωτερικό κόσμο;; Ναι, ναι μόνο που η εμφάνιση σας είναι "εσείς", η εικόνα που θέλετε να δείχνετε στους άλλους άρα σε αυτή τη στιγμή τη φροντίζουμε!!Δεν είπα να βάλεις τα καλά σου ή να αλλάξεις στυλ, καμία σχέση!! Τουναντίον,είσαι αθλητικός; - ok,πήγαινε και με φόρμα αλλά όχι αυτή που κυλιόσουν παραπροχθές στο γυμναστήριο..
  • Μακριά από υπερβολές και ψεματάκια!! Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει!!
  • Και όσο για το που να πας..Προτίμησε απλές και δοκιμασμένες συνταγές,μη βρεθείτε με καμιά δηλητηρίαση πχ. από τίποτα μοδάτα sushi!!Βέβαια έχε κατά νου πως δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να κάνεις στέκι που περνάς παρέλαση τα πρώτα σου ραντεβού (και τελευταία,ενίοτε..χμ χμ)..   
Αν έχεις στο κατά τ'άλλα έξυπνο μυαλό σου, πονηρά σχέδια αποπλάνησης στο σπίτι σου ή τέλος πάντων καταλάβατε τι εννοώ τότε το γνωστό οι καλοί λογαριασμοί κλπ κλπ  ισχύει και εδώ.... Γιατί αλλιώς σε βλέπω να σε περιμένει πρωινή τρυφερή αγκαλίτσα και να προσποιείσαι αναφυλακτικό σοκ (από δε ξέρω τι,κάτι- δε θα σου δώσω και ιδέα..)..

Τώρα φυσικά αν το λέει η καρδούλα σας και αν σας ευνοούν οι συγκυρίες θα μπορούσατε να προτείνετε και καμιά παράσταση-συναυλία,να πάτε σε κανέναν αγώνα, σε κάποιο άθλημα κοινού ενδιαφέροντος (και για όσους έπεσαν πάνω στο θηλυκό Beckham, συστήνω να παίξουν και κανένα Τζόκερ!!).  Η συνταγή πάντως "γήπεδα και τρένα" είχε αποτέλεσμα στο Ζετάκι, ε;;


Καλή τύχη λοιπόν απανταχού πρωτοραντεβουδάκια!!!!
υγ1:Όπως και να εξελιχθεί είναι κάτι σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο- ανυποψίαστος όλα μοιάζουν ιδανικά-και δεν ειρωνεύομαι, ορκίζομαι!! 
υγ2: θα ήθελα να αναφερθώ στο ποιος πληρώνει,αλλά με τόσο κούρεμα που κυκλοφορεί αυτό το καιρό δε μου έχει μείνει τρίχα περισσή να με ξεμαλλιάσετε μερικές μερικές,για αυτό ψηφίζω it depends!!




αλλά η τσιγκουνιά καθόλου δεν depends!!
υγ3:αν έχετε απορία για το πότε ορμάμε και φιλάμε,πάλι δεν είμαι και πολύ κατάλληλο άτομο να σας πω..αλλά μη το ξημερώσουμε στην εξώπορτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου