Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

και ο πεταλουδίτσος θα βρει τη πεταλουδίτσα του??!!

 Και ο πεταλουδίτσος θα βρει τη πεταλουδίτσα του .. 
Και ο γείτονας σου που χαζεύει έναν ολόκληρο χειμώνα στη tv ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι..και μη κοιτάς δεξιά και αριστερά γιατί ως γνωστόν τώρα την άνοιξη ευνοούνται τα τιτιβίσματα - πάσης φύσεως γκομενοφλερταρίσματα..
Στη δουλεία, στο pc, στο δρόμο, στο κινητό σου θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, να παίζει το ματάκι, να ανεβαίνει η φούστα και να κατεβαίνει το ντεκολτέ δήθεν τάχα μου μας έπιασαν οι ζέστες..γκουχου γκουχου μετά αλλά ποιος νοιάζεται, αλλεργία το λέμε!! 
 
Στα κρυφά άλλοι , στα φανερά οι πιο τολμηροί έχουν ήδη μπει στο κλίμα και προετοιμάζουν το έδαφος!!

Και επειδή σήμερα σαββατόβραδο και κάποιοι ίσως έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια, σκέφτηκα να πούμε καμιά κουβεντούλα έτσι για να μη παρεξηγηθείτε και μετά σας φταίνε οι άλλοι!!!! 

Λοιπόν για εσάς κορίτσια που θα στολιστείτε, θα αρωματιστείτε, θα σπαταλήσετε τουλάχιστον κανένα δυωράκι στα τηλέφωνα και μπροστά στο καθρέπτη έχω να σας υπενθυμίσω ότι οι άντρες δε θα προσέξουν τη κόκκινη τιράντα που ταιριάζει με τη κόκκινη λεπτομέρεια στο παπούτσι σας..Ντς ντς αλλά θα εκτιμήσουν το καλοσερβιρισμένο ντεκολτέ σας ή τα ωραία σας προσόντα που θα τους προκαλέσουν τη φαντασία!! Ναι, ναι τη φαντασία γιατί τη σήμερον ημέρα έχουν δει πολλά σίγουρα και δεν έχετε μόνο εσείς από αυτά άρα το παιχνίδι μετατίτεθεται σε παιχνίδι φαντασίας και μυστηρίου.. 
Με τον όρο τώρα μυστήριο μη το παρακάνουμε ε?? Μην έρθει ο χριστιανός να σας πιάσει τη κουβέντα, να σας κεράσει ένα ποτό κι εσείς αρχίσετε αυτά τα χαριτωμένα: δε ξέρω.. ίσως.. εε ας δοκιμάσω αυτό ή μήπως εκείνο... Προς θεού!!!!!
 Θα σας περάσει για διχασμένη φύση!! Με μυστήριο οπλίστε ένα βλέμμα ή ένα χαμόγελο..Ναι ακόμα πιάνουν αυτά και δεν θα σας πουν εύκολες αν δώσετε λίγο θάρρος αφού το θέλετε!! Δεν είπαμε να καρφωθείτε βέβαια εκεί που ο άνθρωπος είναι πεσμένος με τα μούτρα πάνω από το κινητό του, αλλά ένα eye-contact είναι μια ασφαλής κίνηση, γιατί ακόμα και να μην τσιμπήσει το αντικείμενο του πόθου σας, έχετε πάντα τη δικαιολογία πως ψάχνατε το σερβιτόρο !!

Για εσάς αγόρια και άντρες μαχητές ξέρω πως όλα τα περιμένουμε από εσάς, τη μια είμαστε έτσι και την άλλη αλλιώς και πως μια κρύο μια ζέστη θα σας στείλουμε για ψυχανάλυση.. Μη μασάτε γιατί κατά βάση για αυτό μας αγαπάτε και μας θέλετε γιατί σας βγάζουμε αυτό το κάτι, πως να το πω..ένα ένστικτο να μας προστατέψετε, να μας χαλιναγωγήσετε..να μας αυτοκτονήσετε??!! δε το έχω ακόμα διευκρινίσει!!Αλλά έλεος ή ντρέπεστε και μέχρι να ξεκουνηθείτε να πλησιάσετε έχει ξημερώσει είτε το θέλετε εδώ και τώρα στο πιάτο να μη πω χθες το θέλατε.. Άρα αποφασίστε τι ψάχνετε και πάτε έτοιμοι για όλα αναγνωρίζοντας τα σήματα!! Αν με βλέπεις κύριος μαζεμένη και ορμάς με 1000km/h τότε ναι θα φας τα μούτρα σου.. Αν πάλι σε καρφώνω και εσύ δεν παίρνεις πρωτοβουλία γρήγορα, τότε ναι όταν το θυμηθείς κατά πάσα πιθανότητα δε θα μάθεις το πραγματικό μου όνομα!!!! Ναι τώρα με κράζετε σίγουρα αλλά πως να το κάνουμε που το timing ήταν, είναι και θα είναι το πιο σημαντικό!!!!
Και για να είσαι επιτυχημένος κυνηγός πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις το θήραμα από μακριά.. Ακόμη και το τι πίνει μια γυναίκα σου μαρτυρά το λόγο που είναι εκεί έξω και σου δίνει μια πάσα να της πιάσεις τη κουβέντα, και μετά..
ποιος ξέρει..αυτή είναι η μαγεία του flirt!!Αν τώρα πουλάκια μου στο κλουβί,δηλαδή δεσμευμένα, νομίζετε πως τζάμπα χάσατε το χρόνο σας απατάστε.. Γιατί αν δε φλερτάρετε μεταξύ σας ίσως κάποιος άλλος τολμήσει να παίξει με τον/την καλό/ή σας και μετά....ανάλογα τις αντοχές και τα προηγούμενα σας!! Οπότε αφήστε το καναπέ, δώστε κανένα ραντεβουδάκι, μη πηγαίνετε παντού μαζί, θυμηθείτε όλα εκείνα που κάνατε στις αρχές και πιάστε το πάλι από εκεί που αρχίσατε να "πρώτο-νιώθετε" αυτό το κόμπο στο στομάχι.. Λοιπόν καλή διασκέδαση απόψε.. Και είτε πάρετε το κινητό του/της, είτε όχι, σημασία στο flirt έχει το flirt....για αυτό δε θέλω γκρίνιες αν δε πάνε όπως τα θες σήμερα γιατί ίσως η δική σου μέρα είναι αύριο.. και φρόντισε να μάθεις από τις πατάτες που μπορεί να κάνεις και βρεθείς εκτός παιχνιδιού γιατί θα σου είναι χρήσιμο όταν θα έχεις απέναντι κάποιον/α που θα σου κόβει την ανάσα, θα τρέμουν ποδαράκια και θα θες να το παίξεις και μοιραία/ος συνάμα, έχω άδικο???? Αρκετά είπαμε .. καλά τιτιβίσματα ;)



1 σχόλιο: