Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Επιτέλους ο καιρός δείχνει την αγάπη του..

Επιτέλους ο καιρός αποφάσισε να καλμάρει και ο ήλιος θυμήθηκε ότι στην Ελλάδα είναι hot, λάμπει και δεν κρύβεται!!!! Ενώ δε χάνεις ευκαιρία να πεταχτείς έξω από το σπίτι και να ξεχάσεις να γυρίσεις, υπάρχουν μικρο-πραγματάκια που μπορεί να αλλάξουν το σκηνικό του σπιτιού σου!!και επομένως μετά ίσως έχεις ένα λόγο να μαζευτείς, λίγο καλύτερο από το να την πέσεις για ύπνο!! 
Μικρές αλλαγές για το σπίτι, μεγάλες στη διάθεσή μας όμως..


Για την κουζίνα  


  • Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις στο τραπέζι σου εκείνα τα ανοιχτόχρωμα, ή χρωματιστά έντονα , floral ή και πιο απλής σχεδίασης σουπλα που αμέσως θα αλλάξουν την εικόνα του τραπεζιού.
  • Κούπες, πιάτα, πιατάκια, πιρούνια, κουταλάκια χαρούμενα και δροσερά θα βρεις παντού και φθηνά για μια επιπλέον πρόταση αλλαγής.
  • Τα φρούτα και τα λουλούδια της εποχής σε ποικίλες συνθέσεις θα σε εκπλήξουν από το πόσο όμορφα μπορούν να στολίσουν τον χώρο που "αγαλιάζει" η κοιλίτσα σου.
Για το δωμάτιο 
  • Ένα πάπλωμα, σεντόνια απλά και ανοιχτόχρωμα, μαξιλάρια σε έντονα χρώματα, άντε και άμα έχεις κέφι και τρελές κουρτίνες είναι κομμάτια που βρίσκεις εύκολα, αν δεν έχεις ξεχασμένα μέσα βαθιά στη ντουλάπα σου και θα σου μεταμορφώσουν το δωμάτιο.
  • Εδώ σε όσες οι γιαγιάδες τις έχουν φορτώσει με προικιά και κεντημένες κουβέρτες ή χαλάκια από αργαλειό, προτείνω να τα δείτε με άλλο μάτι γιατί ο vintage αέρας που έχουν είναι πλέον στυλ, και φοριέται πολύ!!
  • Μικρά έργα τέχνης από το δρόμο, γνωστή cheap art, αλλά και διακοσμητικά βαζάκια, κάδρα, ίσως και κάποιες δικές σας φωτογραφίες αν τις συνθέσετε και τις εκτυπώσετε σε καλό χαρτί , μπορείτε να τις βάλετε είτε σε κορνίζες, είτε σε απλό πίνακα και θα στολίσετε το χώρο σας, δίνοντας κι ένα στίγμα πως είστε φιλότεχνοι και εν δυνάμει καλλιτέχνες !!
Τώρα για το σαλόνι σας , αν το έχετε χωριστά μπορείτε να παίξετε με μαξιλάρια και ριχτάρια, ίσως και κουρτίνες αλλά μη τα δώσουμε όλα για το σπίτι ας πάρετε και εσείς τίποτις!!
Για τη βεράντα θα αναλύσουμε άλλη φορά , για να κάνουμε και μια κουβέντα για κηπουρική!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου