Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

let's Zuumbaaaa !!!!


Zumba: μία νέα επαναστατική μέθοδος γυμναστικής που διδάσκεται σε όλες τις γωνιές του κόσμου!! Όχι μόνο μπορεί να σου χαρίσει ένα καλογυμνασμένο σώμα, αλλά θα σε μυήσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο στους latin ρυθμούς και θα σε τονώσει με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια! Οι χορευτικές κινήσεις είναι απλές, ανάλαφρες και προσιτές για κάθε ηλικία, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Η ουσία είναι μία: λίγο απ’όλα.. Salsa, Merenque, Reggaeton, Samba, Hip-Hop, Cha Cha, Flamenco και γιατί όχι και belly dancing!! H εναλλαγή αργών και γρήγορων βημάτων δεν σε αφήνει χωρίς ανάσα ενώ ταυτόχρονα σου εγγυάται την απώλεια πολλών θερμίδων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! 
Το μυστικό του zumba είναι ότι σε κάνει να αγαπήσεις τη γυμναστική, δημιουργώντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα με ξέφρενη λάτιν μουσική που θα σε συμπαρασύρει χωρίς να το καταλάβεις στους μοναδικούς ρυθμούς της. 
Δεν είναι καθόλου παράξενο που όλοι οι λάτρεις της zumba μιλάνε για κάτι το εθιστικό! Και πιστέψτε με, όσο πιο εθιστικό γίνει το zumba στην καθημερινότητά σας, τόσο περισσότερο το κέρδος για το σώμα σας με το χάσιμο ολοένα και περισσότερων θερμίδων και τη ψυχική σας διαθέση και ευεξία!
Ακολουθήστε τα «βήματα» του zumba, λοιπόν! Δεν έχετε παρά να κερδίσετε πάρα πολλά οφέλη αλλά και να χάσετε πολλούς πόντους.. και αυτό είναι guaranteed! 

Αυτό το κειμενάκι είναι από τη καλή καρδιά μιας φίλης, thank you@mariposa....


ps:μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε μαθήματα zumba και μέσω torrent.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου