Ξεκινήστε χτυπώντας με το μίξερ 1 κούπα βιτάμ και 1 κούπα μαύρη μαλακή ζάχαρη muscovado (εγώ χρησιμοποιώ την Tate & Lyle Dark Soft Brown Sugar από τον ΑΒ Βασιλόπουλο). Προσθέστε 1 αυγό και 2 κουτ. του γλυκού υγρή βανίλια (Arome Naturel de Vanille της Vahine) και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό και το χρώμα του ανοιχτό. Προσθέστε 2 κούπες αλεύρι και 1/2 κουτ. γλυκού σόδα και ανακατέψτε. Πάρτε 3 πλάκες σοκολάτας, μια λευκή, μια γάλακτος και μια υγείας και κόψτε τις σε κομμάτια (δηλ. κάθε κομματάκι σοκολάτας στα δύο). Εγώ χρησιμοποιώ μια υγείας αμυγδάλου ίον, μια λευκή και μια γάλακτος με smarties μάρκας Carefour , όμως εσείς μπορείτε να βάλετε τις δικές σας αγαπημένες. Ανακατέψτε τις σοκολάτες στο μείγμα και τοποθετήστε το σε βουτυρωμένο ταψάκι 20 x 20 cm. Στρώστε το μείγμα με μια σπάτουλα για να είναι ομοιόμορφο σε πάχος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου για 30-35'. Είναι έτοιμο όταν η οδοντογλυφίδα που θα εισέλθει στο κέντρο του βγει στεγνή. Αφήστε το να κρυώσει καλά και μετά ξεφορμάρετέ το και κόψτε ορθογώνιες μπάρες. Φυλάξτε τες σε αεροστεγές μεταλλικό δοχείο για αρκετές μέρες..αν και σίγουρα θα έχουν τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες!!
Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012
Choco Butterscotch Bars..φτιάχνονται εύκολα, τρώγονται ευκολότερα!!
Ξεκινήστε χτυπώντας με το μίξερ 1 κούπα βιτάμ και 1 κούπα μαύρη μαλακή ζάχαρη muscovado (εγώ χρησιμοποιώ την Tate & Lyle Dark Soft Brown Sugar από τον ΑΒ Βασιλόπουλο). Προσθέστε 1 αυγό και 2 κουτ. του γλυκού υγρή βανίλια (Arome Naturel de Vanille της Vahine) και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό και το χρώμα του ανοιχτό. Προσθέστε 2 κούπες αλεύρι και 1/2 κουτ. γλυκού σόδα και ανακατέψτε. Πάρτε 3 πλάκες σοκολάτας, μια λευκή, μια γάλακτος και μια υγείας και κόψτε τις σε κομμάτια (δηλ. κάθε κομματάκι σοκολάτας στα δύο). Εγώ χρησιμοποιώ μια υγείας αμυγδάλου ίον, μια λευκή και μια γάλακτος με smarties μάρκας Carefour , όμως εσείς μπορείτε να βάλετε τις δικές σας αγαπημένες. Ανακατέψτε τις σοκολάτες στο μείγμα και τοποθετήστε το σε βουτυρωμένο ταψάκι 20 x 20 cm. Στρώστε το μείγμα με μια σπάτουλα για να είναι ομοιόμορφο σε πάχος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου για 30-35'. Είναι έτοιμο όταν η οδοντογλυφίδα που θα εισέλθει στο κέντρο του βγει στεγνή. Αφήστε το να κρυώσει καλά και μετά ξεφορμάρετέ το και κόψτε ορθογώνιες μπάρες. Φυλάξτε τες σε αεροστεγές μεταλλικό δοχείο για αρκετές μέρες..αν και σίγουρα θα έχουν τελειώσει μέσα σε λίγες ώρες!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου