Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ωροσκόπος (μέρος δεύτερο)

Πιστές στις υποσχέσεις μας, συνεχίζουμε σήμερα την ανάλυση του Ωροσκόπου για Διδύμους και Καρκίνους!
Ξέρω, ξέρω σας κρατάω σε αγωνία τους υπόλοιπους, αλλά ειλικρινά τόσες πολλές πληροφορίες μόνο "σε δόσεις"  διαβάζονται...Για να τις αφομοιώσετε και καλύτερα ;-)

Δίδυμος με ωροσκόπο:
  • Κριό: Ένας περιπετειώδης χαρακτήρας, με διπλωματικές ικανότητες και καταπληκτική ευφράδεια λόγου. Η έντονη κινητικότητά του και η φιλοδοξία του τον ωθούν σε παράτολμες ενέργειες. Έχει πολλές και πρωτότυπες ιδέες και καταφέρνει να κάνει πολλά πράγματα, χωρίς όμως να τα εμβαθύνει και να τα τελειοποιεί. Στις προσωπικές του σχέσεις εμφανίζεται παθιασμένος και παρορμητικός.
  • Ταύρο: Συνήθως πρόκειται για έναν υπομονετικό και ρομαντικό άνθρωπο, τον οποίο τα εμπόδια και οι δυσκολίες της ζωής δεν είναι ικανά να αποπροσανατολίσουν από την επιμονή του στην επίτευξη των στόχων του. Έχει ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, ενώ οι προσωπικές του σχέσεις χρειάζονται προσοχή γιατί έχει την τάση να είναι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης.
  • Δίδυμο: Αεικίνητος, αυθόρμητος, γεμάτος ενθουσιασμό για τις προκλήσεις της ζωής. Φροντίζει πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η νευρικότητα και η αφηρημάδα του δεν του προσδίδουν την εικόνα του πιστού συντρόφου και του έμπιστου φίλου. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να  πειστεί πως μπορεί να αναλάβει ευθύνες σε μια ώριμη σχέση.
  •  Καρκίνο: Επιθυμία του είναι, μέσα από μια ποικιλία επαφών, να βοηθήσει όποιον έχει πραγματικά ανάγκη. Ευαίσθητος και ευεπηρέαστος τείνει να προσκολλάται σε καταστάσεις του παρελθόντος. Πρέπει να θυμάται ότι κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια νέα μέρα με καινούριες προκλήσεις και ευκαιρίες τις οποίες οφείλει να αντιμετωπίσει με συναίσθημα, ένστικτο αλλά και με τη σύνεση ώριμου ανθρώπου.
  • Λέοντα: Είναι ένας μεγαλόκαρδος άνθρωπος με αξιοπρέπεια και περηφάνεια που κερδίζει το σεβασμό και την αποδοχή των άλλων, κατακτώντας μια διακεκριμένη θέση στο κοινωνικό περιβάλλον. Αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία και διατηρεί αναλλοίωτη την αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία, ακόμη και στις πολύ προσωπικές του σχέσεις.
  • Παρθένο: Πανέξυπνος άνθρωπος, επινοητικός και ικανός να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σχεδόν πάντα λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις, ενώ δραστηριοποιείται σε ποικίλα πεδία για να μην παραμένει στάσιμος κοινωνικά και επαγγελματικά. Ωστόσο, η απουσία συναισθήματος μπορεί να τον απομονώσει στις διαπροσωπικές του σχέσεις, με αποτέλεσμα να κάνει οικογένεια σε ελαφρώς προχωρημένη ηλικία.
  • Ζυγό: Η γρήγορη ανίληψη και η πνευματική δραστηριότητά του τον καθιστούν εύκολα αγαπητό και αποδεκτό στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον του. Οι αναζητήσεις του παίρνουν μορφή μέσα από ταξίδια, καθώς και από τις πνευματικές περιπλανήσεις του στη φιλοσοφία και στη θρησκεία. Προικισμένος με αισθητική και γούστο αναζητεί έναν σύντροφο που να τον κατανοεί και να τον στηρίζει.
  • Σκορπιό: Οι περίεργες ευαισθησίες σε συνδυασμό με την ενεργητική και ανυπόμονη διάθεσή του συγκροτούν έναν άνθρωπο που δεν αποδέχεται την καθοδήγηση και την κριτική. Σπάνια στηρίζεται στη βοήθεια του περιβάλλοντός του και επιθυμεί να διεισδύει στην ουσία των πραγμάτων. Η κληρονομικότητα παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή του, ενώ αναγκαία κρίνεται η χαλιναγώγηση των υπερανεπτυγμένων σεξουαλικών του ενστίκτων.
  • Τοξότη: Επικίνδυνα κυκλοθυμικοί και ανυπόμονοι, ζουν μόνιμα ανάμεσα σε δύο ή περισσότερες επιλογές. Είναι, όμως, καλόκαρδοι και αξιαγάπητοι με πηγαίο χιούμορ και ευστροφία. Όσο εύκολα δημιουργούν σχέσεις, άλλο τόσο εύκολα τις διαλύουν, μιας και συχνά χαρακτηρίζονται ασταθείς και με επιφανειακό ενδιαφέρον για τους άλλους.
  • Αιγόκερω: Είναι άνθρωπος αποφασισμένος να πετύχει, δε φοβάται τη σκληρή δουλειά και την ανάληψη ευθυνών και κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως είναι άξιος και ικανός. Ως αισιόδοξος καριερίστας, ξεχνά πολλές φορές τις προσωπικές του ανάγκες και αποστασιοποιείται από τις προσωπικές ή κοινωνικές του σχέσεις. Η "αχίλλειος πτέρνα" του εντοπίζεται στην ευαίσθητη υγεία του, αποτέλεσμα του έντονου στρες και της κόπωσης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
  • Υδροχόο: Είναι φανατικός οπαδός της προσωπικής ελευθερίας, δεσμεύεται δύσκολα στο πλαίσιο μιας επίσημης σχέσης και όταν το κάνει, δημιουργεί πάντα συνθήκες προστασίας του προσωπικού του χώρου. Διαθέτει οξύτατη αντίληψη και αισιοδοξία. Συχνά ευνοείται από την τύχη, το χρηματιστήριο και την επαφή του με νέους ανθρώπους. Ο γάμος και οι οικογενειακοί δεσμοί δεν εντάσσονται στις άμεσες προτεραιότητές του.
  • Ιχθύς: Είναι ονειροπόλος και ευαίσθητος, αλλά και ιδιαίτερα επιπόλαιος. Πείθει τους άλλους να επιλύουν τα δικά του προβλήματα κι έτσι, αμέριμνος αφοσιώνεται στις καταπληκτικές ιδέες που συλλαμβάνει, τις οποίες όμως αδυνατεί να υλοποιήσει. Συνήθως αδυνατεί να παραμείνει για πολύ καιρό στην ίδια επαγγελματική ή οικιακή στέγη. Είναι αφοσοιωμένος σύντροφος, εφόσον αισθανθεί ότι εισπράττει αγάπη και στοργή από το ταίρι του.

 Καρκίνος με ωροσκόπο:
  • Κριό: Η εσωστρεφής φύση του Καρκίνου έρχεται σε σύγκρουση με την εξωστρεφή φύση του Κριού και δυσχεραίνουν τις σχέσεις του εν λόγω ατόμου με το άμεσο περιβάλλον. Είναι βαθιά αφοσιωμένο στις παραδόσεις και διαμορφώνουν την προσωπικότητά του. Συχνά είναι εύθικτο και ανασφαλές άτομο, με αποτέλεσμα να καταπιέζει τον περίγυρό του.
  • Ταύρο: Ρομαντικός, μελαγχολικός και ονειροπόλος, αγαπά βαθιά και με πάθος. Αποζητά την αίσθηση του "ανήκειν" σε ένα περιβάλλον οικείο και προπάντων ασφαλές. Ενίοτε γίνεται ιδιότροπος, όταν δεν επικοινωνεί με τον τρόπο που επιθυμεί ή νιώσει πως δεν υιοθετούνται οι ιδέες του. Δεν του αρέσει να ζει μόνος, γι'αυτό και προκρίνει τη δημιουργία δικής του οικογένειας.
  • Δίδυμο: Επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από όσα ακούει και βλέπει καθημερινά και παρουσιάζεται ανασφαλής, όταν η ζωή του αδυνατεί να ακολουθήσει την πορεία που ο ίδιος έχει χαράξει. Αρέσκεται στις εφήμερες σχέσεις και όντας συναισθηματικά ευάλωτος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει πιστός. Είναι υπέρμαχος της αποταμίευσης, ενώ συχνά είναι ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας.
  • Καρκίνο: Τον χαρακτηρίζουν τα λεπτά αισθήματα, η ευαισθησία και η τρυφερότητα, ενώ ο,τιδήποτε καινούριο το αντιμετωπίζει με καχυποψία. Δημιουργεί ένα δικό του κλειστό κύκλο για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ενώ έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένες τη διόραση και την ενόραση. Όταν βρεθεί ο ιδανικός σύντροφος γι' αυτόν γίνεται τρομερά δοτικός.
  • Λέοντα: Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητά του δεν ταιριάζουν πάντα με την ευαισθησία και τον ευσυγκίνητο χαρακτήρα του. Η διαίσθησή του τού επιτρέπει να αντιλαμβάνεται καταστάσεις που δεν είναι ορατές στον πολύ κόσμο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί φοβίες, οι οποίες δεσμεύουν την ψυχή του. Είναι άνθρωπος που πάντα βοηθά τους συνανθρώπους του και γι' αυτό είναι αγαπητός και δημοφιλής.
  • Παρθένο: Η οικογένεια και ο,τιδήποτε σχετίζεται με αυτήν βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών του και αντιλαμβάνεται την ατομική του αξία μέσω των οικογενειακών δεσμών. Είναι επίμονος και υπομονετικός και προσεγγίζει τους στόχους του με συστηματική εργασία. Σέβεται πολύ και υπεραγαπά τους φίλους του.
  • Ζυγό: Βιάζεται να καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, και αυτό τον οδηγεί σε επιλογές όχι πάντα επιτυχημένες. Συνήθως διαπρέπει σε δραστηριότητες που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δυσκολεύεται φοβερά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ευφυής και γοητευτικός, έλκει τους συντρόφους που του προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη.
  • Σκορπιό: Είναι ένας άκρως ερωτικός συνδυασμός. Ιδιαίτερα ευφυής, με βαθιά διαίσθηση, μπορεί να διαπρέψει ακόμα και στην επιστημονική έρευνα. Δε θα διστάσει να αφιερώσει πολλά χρόνια στην πνευματική συγκρότηση και καλλιέργειά του. Συχνά νιώθει την ανάγκη να ταξιδέψει για να δοκιμάσει την αλλαγή, να ονειρευτεί και να γνωρίσει μυστήρια που θεωρεί ότι μόνο αυτός μπορεί να λύσει.
  • Τοξότη: Αναζητά ανθρώπους σαν αυτόν για να ανταλλάξουν ιδέες και οράματα, ενώ αδυνατεί να παραμείνει στην ίδια θέση επί πολλή ώρα. Συνήθως κληρονομεί χρήματα και γενικά καρπώνεται την περιουσία συντρόφων και συνεργατών. Στις προσωπικές του σχέσεις σπάνια παρουσιάζεται σταθερός. Μοναδική ελπίδα να παραμείνει πιστός είναι να αισθανθεί απόλυτα ικανοποιημένος σε αυτήν, δίχως να νιώσει ότι ασφυκτιά.
  • Αιγόκερω: Θαρραλέος και ικανός, θέτει προτεραιότητες στη ζωή του και τις υλοποιεί με μεθοδικότητα. Σχεδιάζει το μέλλον του με μεθοδικότητα και πρόγραμμα. Συνήθως, αντιμετωπίζει το γάμο σαν ισόβια συνεργασία. Δεν είναι ανταγωνιστικός και κάνει αρκετές παραχωρήσεις, προκειμένου να ικανοποιεί τις επιθυμίες των άλλων. Ωστόσο, ενίοτε παρουσιάζεται υπέρμετρα φιλόδοξος με κίνδυνο το αίσθημα του ανικανοποίητου να τον βασανίζει ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.
  • Υδροχόο: Βρίσκεται συχνά αντιμέτωπος με τον εαυτό του, καθώς από τη μία αισθάνεται ότι θα παραμείνει εσαεί παιδί που έχει ανάγκη την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας, ενώ από την άλλη επιδιώκει να ανεξαρτητοποιηθεί και να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Είναι πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαστεί τη συνδρομή του. Στον επαγγελματικό στίβο, συνήθως επιλέγει την κατεύθυνση της ψυχικής υγείας.
  • Ιχθύ: Ιδιαίτερα ευαίσθητος και διαισθητικός, σχεδόν μεταφυσικός χαρακτήρας, λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική. Λαχταρά να έχει πάντα δικούς του ανθρώπους γύρω του, λατρεύει τα παιδιά και δένεται μαζί τους με μοναδικό τρόπο. Στις προσωπικές του σχέσεις αφομοιώνει τις εμπειρίες που ζει με το ταίρι του και με τον τρόπο αυτό αποφεύγει το φορτίο της πεζής καθημερινότητας. Εκδηλώνει φλογερά συναισθήματα με μία τρυφερή συμπεριφορά και γενναιοδωρία.

Αυτά, λοιπόν, και για σήμερα!! Η αγωνία τώρα για Λέοντες και Παρθένους...... Δεν πιστεύω να θυμώσατε οι υπόλοιποι!! Εξάλλου, όλο και κάποιον θα έχετε σε κάποιον από τους προηγούμενους συνδυασμούς!! Μη βαριέστε: ψάξτε και μελετήστε τους χάρτες όλων σας των φίλων.. Έτσι θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά ;-)
Τα ξαναλέμε, λοιπόν........ 

1 σχόλιο:

  1. Οι πληροφορίες μεταφέρονται "επεξεργασμένες" από το περιοδικό "Μαθήματα σύγχρονης αστρολογίας" των εκδόσεων 4π

    ΑπάντησηΔιαγραφή