Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ωροσκόπος (μέρος τρίτο)

Καλημέρα σε όλους!!!
Δε θα χρονοτριβήσω με προλόγους, γιατί κάποιοι από εσάς έχετε αγωνία για τους ωροσκόπος σας, έτσι δεν είναι?
Ας συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε, λοιπόν....

Λέων με ωροσκόπο:
  • Κριό: Πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα, ιδιαίτερα επιβλητική και υπερήφανη, με ανεξάντλητη εσωτερική δύναμη. Ξέρει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, ζει τον έρωτα με πάθος και θέλει να είναι το επίκεντρο του θαυμασμού του συντρόφου του. Γενναιόδωρος και ορμητικός, συχνά εκδηλώνει εξουσιαστικές τάσεις.
  • Ταύρο: Είναι άτομο με μεγάλη αντοχή και δύναμη, προικισμένο με εξαιρετικές ικανότητες και απόλυτα προσανατολισμένο στα σχέδια και στις απόψεις του. Αναγνωρίζει την αξία της κοινωνικής αναγνώρισης και αποδοχής με την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του, την προσεγμένη εμφάνιση και τους λεπτούς τρόπους. Ερωτεύεται με πάθος, μία φορά και για πάντα.
  • Δίδυμο: Φωτεινή και αισιόδοξη προσωπικότητα, με ιδιαίτερη κλίση στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία, καθώς είναι και πολύ ευχάριστος ομιλητής. Δεν περνά απαρατήρητος λόγω των πολλών και διαφορετικών ενδιαφερόντων του, ενώ συνήθως διαθέτει μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Είναι οπαδός της ανεξαρτησίας και δυσκολεύεται να αποφασίσει τη δημιουργία μιας σχέσης.
  • Καρκίνο: Δεν ανέχεται τη μετριότητα και την αποτυχία στη ζωή, γι 'αυτό και συνηθίζει να αντιμετωπίζει με ωριμότητα όλα τα σημαντικά ζητήματα. Τον χαρακτηρίζει μια παιδικότητα στη συμπεριφορά του, αλλά κατά βάθος είναι σκληρός, επίμονος και φοβερά φιλόδοξος. Αγαπά την άνετη ζωή αλλά ενίοτε το παρακάνει και γίνεται σπάταλος. Δημιουργεί "ασφαλείς" σχέσεις και αγαπά τα παιδιά.
  • Λέοντα: Γεννημένος αρχηγός, υπερήφανος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, είναι ευχάριστος και γενναιόδωρος, μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα κάνει το λάθος να τον προσπεράσει ή να τον υποτιμήσει. Τότε γίνεται πραγματικά λιοντάρι και λειτουργεί παρορμητικά και απείθαρχα, σχεδόν εκδικητικά. Η ερωτική του ζωή είναι πλούσια και στηρίζεται απόλυτα στην ακαταμάχητη γοητεία του.
  • Παρθένο: Άνθρωπος με υψηλές προσωπικές βλέψεις, επιστρατεύει τη συστηματική και μεθοδική εργασία, προκειμένου να υλοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του. Μπορεί να φέρει σε πέρας ο,τιδήποτε αναλάβει, γι' αυτό και αναγνωρίζεται από το κοινωνικό σύνολο. Συχνά η επιτυχία του ενοχλεί, με αποτέλεσμα να έχει επίμονους και σκληρούς ανταγωνιστές. Στην προσωπική του ζωή συνηθίζει να "ακτινογραφεί" τον εν δυνάμει σύντροφό του.
  • Ζυγό: Μια ξεχωριστή, γλυκιά και "ζεστή" προσωπικότητα, η οποία συχνά καταξιώνεται μέσα από τα γράμματα, τις τέχνες ή ακόμη και τις ιδέες. Συχνά αναζητά ισχυρούς υποστηρικτές, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του και σχεδόν πάντα τα καταφέρνει! Στην προσωπική του ζωή, αναζητά την ομορφιά και την ισορροπία στις σχέσεις, οι οποίες θέλει να του εξασφαλίζουν πρωτίστως την απόλυτη αποδοχή.
  • Σκορπιό: Δυνατή προσωπικότητα και άκαμπτος χαρακτήρας, ο οποίος, όταν παίρνει τις αποφάσεις του, τίποτα δεν είναι ικανό να τον σταματήσει. Επίμονος και εργατικός, μπορεί να σταδιοδρομήσει ως πολιτικός, στρατιωτικός ή επιχειρηματίας. Δίνει μεγάλη σημασία στο γάμο και στους οικογενειακούς θεσμούς, συμπεριφέρεται όμως με αυταρχισμό και καταπιέζει τους οικείους του- πάντα, όμως, με αγαθά κίνητρα.
  • Τοξότη: Κοσμοπολίτης, αισιόδοξος, λάτρης των ταξιδιών και των υψηλών πνευματικών ενδιαφερόντων. "Λάμπει" ως παρουσία στον κοινωνικό περίγυρό του και συνηθίζει να μιλά εντυπωσιακά, γοητεύοντας τους πάντες. Βέβαια, αν χάσει το μέτρο γίνεται επιδειξιομανής και επιρρεπής στις κολακείες. Θέλει να δεσμεύει τους συντρόφους του, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να παραμένει ελεύθερος και ανεξάρτητος.
  • Αιγόκερω: Η φιλοδοξία και η δίψα για δόξα και χρήματα είναι η κινητήριος δύναμή του. Με πείσμα και αποφασιστικότητα θέτει στόχους και τους υλοποιεί. Είναι αρκετά τυχερός στη ζωή του, καθώς καρπώνεται κληρονομιές, δωρεές, αποζημιώσεις, και γενικότερα, χρήματα που προέρχονται από τρίτους. Διακρίνεται από ισχυρή μεταφυσική διαίσθηση και έντονη σεξουαλική διάθεση.
  • Υδροχόο: Δύσκολη και εκκεντρική προσωπικότητα, που χαρακτηρίζεται από αυταρχικές αρχηγικές τάσεις. Έλκει κοντά του ισχυρά άτομα με τα οποία, αν δεν κατορθώσει να συνεργαστεί, θα τα κάνει φανατικούς εχθρούς του. Στις σχέσεις του επιζητά τη σιγουριά και τη μονιμότητα. Όντας ιδιαίτερα κοινωνικός, τον συγκινεί  ο κόσμος της τέχνης και του πνεύματος, αλλά και η κοσμική ζωή.
  • Ιχθύ: Είναι υπεύθυνος και σοβαρός στις καθημερινές υποχρεώσεις του, καθώς αφοσιώνεται πλήρως σε αυτό που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οργανωτικός και μεθοδικός, διαθέτει υψηλές φολοδοξίες, τις οποίες υλοποιεί με σκληρή δουλειά, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος της προσωπικής του ζωής και υγείας. Κατά βάθος είναι ρομαντικός και ευαίσθητος.

Παρθένο με ωροσκόπο:
  • Κριό: Η αντιληπτική ικανότητα, η μεθοδικότητα και η πρακτικότητά του διαμορφώνουν έναν πολύτιμο επαγγελματικό συνεργάτη. Εξελίσσεται σε έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες. Συχνά, όμως, λειτουργεί εγωιστικά και με πείσμα και γίνεται ιδιαίτερα σκληρός, χάνοντας τον έλεγχο της κατάστασης. Στις σχέσεις του προτιμά τους σοβαρούς και υπομονετικούς ανθρώπους, που είναι πάντα κομψοί και περιποιημένοι.
  • Ταύρο: Έχει τη μοναδική ικανότητα να κερδίζει χρήματα με όποιον τρόπο μπορεί. Αγαπά τις ανέσεις και τις μικρές καθημερινές πολυτέλειες, αλλά δε ρισκάρει. Ελέγχει τα συναισθήματά του επιχειρώντας να τα εκλογικεύσει, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται ψυχρός και άκαρδος από το σύντροφό του. Στις σχέσεις του με τα παιδιά του είναι απόμακρος, αλλά αποτελεί πραγματικά παντοτινό στήριγμά τους.
  • Δίδυμο: Ευαίσθητος και ανασφαλής, αναπτύσσει πολλαπλά ενδιαφέροντα και χόμπι, στα οποία αφιερώνει όλη του ενέργεια. Είναι έξυπνος άνθρωπος και συλλαμβάνει καταπληκτικές ιδέες, τις οποίες υλοποιεί με την επιμονή και τη μεθοδικότητά του. Η προσωπική του ζωή είναι ταραχώδης, παρόλο που ο ίδιος διατείνεται πως αναζητά κάτι μόνιμο και σταθερό, το οποίο θα του προσφέρει ηρεμία και αγάπη.
  • Καρκίνο: Είναι καλοσυνάτος, σεμνός και λίγο ντροπαλός. Υπεύθυνος στις υποχρεώσεις του και στα καθήκοντά του, διατηρεί την αυτοκυριαρχία. Στις σχέσεις του διστάζει να εκδηλωθεί συναισθηματικά και εμφανίζεται αρκετά εσωστρεφής. Έτσι, ενώ θέλει να αφιερωθεί σε ένα σύντροφο, καταβάλλεται από φοβίες και ανασφάλειες, με αποτελέσματα να μη βρίσκει τη σταθερότητα που αποζητά.
  • Λέοντα: Περήφανος και επιβλητικός, γεμάτος θέρμη και αισιοδοξία. Καταφέρνει να κερδίσει όχι μόνο υλικό και συναισθηματικό πλούτο, αλλά και να εξυψωθεί πνευματικά σε αξιοζήλευτο βαθμό. Σεμνός και διακριτικός στις προσωπικές σχέσεις του, επιτρέπει ένα βαθμό ανεξαρτησίας στο σύντροφό του, εφόσον βέβαια αυτός του έχει αφιερωθεί απόλυτα.
  • Παρθένο: Ο πλέον οργανωτικός και πρακτικός άνθρωπος. Θέλει να εξετάζει τους πάντες και τα πάντα με το μάτι του πιο αυστηρού κριτή. Η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο είναι συνήθως ανεκτίμητη. Διακρίνεται από την ευπρέπεια και την εχεμύθειά του, αλλά όταν του επιβληθεί κάποιος, γίνεται απίστευτα γκρινιάρης και εγωιστής. Είναι δύσκολος στις σχέσεις του, καθώς έχει την τάση να εξετάζει κάθε λεπτομέρεια.
  • Ζυγό: Η έλλειψη αυθορμητισμού και η επιφυλακτικότητά του αποτελούν τροχοπέδη στη δημιουργία φιλικών σχέσεων, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να παρακολουθήσει τα κοινωνικά δρώμενα. Ενθουσιάζεται δύσκολα από τους ανθρώπους και ασκεί εύκολα κριτική. Διακρίνεται για τη βαθιά του ανάγκη για ελευθερία, ταυτόχρονα όμως δεν αντέχει τη μοναξιά.
  • Σκορπιό: Θέλει να αποκτήσει ισχυρή θέση και να αναγνωριστεί από το κοινωνικό περιβάλλον του. Είναι άνθρωπος γοητευτικός και παθιασμένος, ενώ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και αυστηρός με τους γύρω του. Διακρίνεται για το πείσμα του και νιώθει υπερήφανος για τους τρόπους του. Συχνά ανπτύσσει συνδικαλιστική δράση. Δημιουργεί σχέσεις σταθερές στο χρόνο και αφιερώνεται στη διατήρησή τους.
  • Τοξότη: Ευχάριστος και ευγενικός χαρακτήρας, που ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά τα σκαλιά της επαγγελματικής καταξίωσης. Υπεύθυνος και εργατικός σπάνια αποτυγχάνει. Στις σχέσεις του εμφανίζεται λίγο επιπόλαιος, αφού ταλαντεύεται μεταξύ ελευθερίας και δέσμευσης. Επίσης, οφείλει να ελέγχει την κυκλοθυμία του, διότι τον αποπροσανατολίζει από τους στόχους του.
  • Αιγόκερω: Αξιοσέβαστος και πειθαρχημένος, επιζητά την κοινωνική ευμάρεια και επιτυχία, μέσα από διαρκή αγώνα και αφοσίωση στην εργασία του. Επαγγελματικά ρέπει προς την τεχνολογία και την έρευνα, ενώ συγχρόνως εξελίσσεται μέσα από εμπειρίες ταξιδιών και εκπαιδευτικές διαδικασίες. Στις σχέσεις του εμφανίζεται λίγο απόμακρος και ψυχρός, αλλά όταν ερωτευτεί είναι αφάνταστα πιστός και αφοσιωμένος.
  •  Υδροχόο: Οι υλικές υποχρεώσεις συχνά τον αποσπούν απο τις πνευματικές ασχολίες, με αποτέλεσμα να απομονώνεται. Αρκετά εγωιστής, αναγκάζεται να προσγειωθεί ανώμαλα όταν η ζωή του τα φέρει ανάποδα. Επιλέγει τους συντρόφους του με μεγάλη προσοχή. Αναγνωρίζει την ελευθερία των άλλων, αλλά έχει την απαίτηση και οι δικοί του άνθρωποι να σέβονται απόλυτα τις επιθυμίες και τον προσωπικό του χώρο.
  • Ιχθύ: Πολλές εσωτερικές συγκρούσεις ταλαιπωρούν την ψυχή του, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται και να γεμίζει ενοχές. Στις προσωπικές του σχέσεις επιζητά την ασφάλεια και τη σιγουριά, αλλά δε διακρίνεται ιδιαίτερα για τις σωστές επιλογές του. Τέλος, είναι ευκολόπιστος και αφήνεται να τον "οδηγούν" μέσα στη σχέση, προσφέροντας πάντα τον εαυτό του.


Αυτά και για σήμερα, λοιπόν....
Τα ξαναλέμε σύντομα με Ζυγούς και Σκορπιούς ;-)

1 σχόλιο:

  1. Οι πληροφορίες μεταφέρονται "επεξεργασμένες" από το περιοδικό "Μαθήματα σύγχρονης αστρολογίας" των εκδόσεων 4π

    ΑπάντησηΔιαγραφή