Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τελικά, ήρθαμε για να συνυπάρξουμε;;


Ήρθαμε για να συνυπάρξουμε, yes ή μπααα...;; 

Μια επιφανειακή σύγκριση DNA των κατοίκων του πλανήτη Άρη με αυτό του φανταστικού κόσμου της Αφροδίτης μας έδωσε αυτά..Ας μιλήσουν λοιπόν τα επιστημονικά δεδομένα!!






1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.Οι άντρες σκέφτονται  ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα μαζί;! 

2. Οι άντρες μιλάνε με προτάσεις και οι γυναίκες με παραγράφουςΟι άντρες αρχίζουν μια πρόταση...και οι γυναίκες την τελειώνουν

3. Οι γυναίκες μπορούν να θυμούνται κάθε λέξη του διαλόγου που έγινε πριν από ένα μήνα ανάμεσα σε αυτές και τον σύντροφό τους.Οι άντρες μπορούν να θυμούνται την τελική ταχύτητα αυτοκινήτων που δεν πρόκειται να αποκτήσουν. 

4. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο που τις εμποδίζει να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε δυο λευκές ίσιες γραμμές σε ένα άδειο πάρκινγκ. ( Μα αφού είναι άδειο γιατί να περιοριστείς δεν καταλαβαίνω αλλά ok, ας το δεχτώ!!χμ)

6. Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο ημερολόγιο στον εγκέφαλο που τους επιτρέπει να θυμούνται όλες τις επετείουςΑυτό απουσιάζει από τον εγκέφαλο των αντρών.(Άλλο ένα σημείο που υστερούν και το πληρώνουμε εμείς οι προικισμένες!! ασχολίαστον και πάλι)  

7. Όταν κάποιος αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο οι άντρες τον ρωτάνε τι μάρκα είναι και οι γυναίκες τι χρώμα

8. Οι άντρες πληρώνουν για κάτι που τους χρειάζεται 300 euro ενώ αξίζει 100.Οι γυναίκες πληρώνουν 100 euro για κάτι που αξίζει 300 και δεν το χρειάζονται. ( ότι μπορεί κάποια στιγμή να το χρειαστούμε, δε παίζει, ε;;)


9. Οι γυναίκες δεν θα σκότωναν, θα μπορούσαν όμως να σε κάνουν να αυτοκτονήσεις.( Εδώ και βέβαια ενίσταμαι κύριε Πρόεδρε!!!!) 


10. Οι γυναίκες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σεξ για να καταφέρουν αυτό που θέλουν.Οι άντρες δεν θα μπορούσαν, επειδή αυτό που θέλουν είναι το σεξ.


11. Οι άντρες θεωρούν ότι 2 η ώρα το πρωί είναι καλή ώρα για να κοιμάται κανείς.Οι γυναίκες θεωρούν την ίδια ώρα κατάλληλη για να μιλήσουν για τη σχέση τους.(αν έχει κανένα ποδοσφαιράκι όμως, το μάτι γαρίδα ε;;τι να πεις!!) 

12. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να κοιμούνται όταν ένα μωρό κλαίει. (το λες και γονίδιο της γαϊδουριάς,δε το λες;!) 

13. Οι γυναίκες παραγγέλνουν λαχανικά για γαρνίρισμα στην μπριζόλα τους και τρώνε τις πατάτες των αντρών

14. Οι γυναίκες θυμούνται όλα τα ρούχα που έχουν φορέσει την τελευταία δεκαετία.Οι άντρες δεν θυμούνται τι φορούσαν την προηγούμενη μέρα αν δεν κοιτάξουν στο πάτωμα

15. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους εμποδίζει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και να μιλάνε συγχρόνως
Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του να παρακολουθούν τηλεόραση, να βάφουν τα νύχια τους, να μιλάνε στο τηλέφωνο, να πίνουν και καφέ και βάλε.... 

16. Οι άντρες βλέπουν το γυμναστήριο σαν φυσική δραστηριότητα.Οι γυναίκες το βλέπουν σαν κοινωνική. (και αυτό κακό είναι;)

17. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα για το πως να πας κάπου, θα σε οδηγήσει μέσω καταστημάτων. 

18. Οι γυναίκες έχουν το "τα παίρνω όλα προσωπικά" γονίδιο. (..ενίοτε..)

19. Οι άντρες έχουν το γονίδιο να απαντάνε σε δύσκολες ερωτήσεις με ένα μμμμμ.. και να θεωρούν πως απάντησαν και μάλιστα επαρκώς και ολοκληρωμένα!!




Τώρα τι άλλο να πω;;

Και που να γίνει ενδελεχής εξέταση στο υπόλοιπο κομμάτι που λείπει από το Υ και βρίσκεται στο δικό μας Χ..Τα λόγια είναι περιττά και ας όψεται που είμαστε κατά βάθος ψυχούλες μεγαλόκαρδες και αν μας πετύχετε να φοράμε εκείνα τα ροζ γυαλιά ..κάνατε τη τύχη σας boys ;))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου