Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Άρωμα..."εποχής"



Είναι εκπληκτικό πως κάθε εποχή του χρόνου είναι τόσο μοναδικά ιδιαίτερη! Η φύση γύρω μας αλλάζει το ίδιο και η διάθεσή μας. Την Άνοιξη νιώθουμε ότι ερωτευόμαστε συνεxώς, το Καλοκαίρι έχουμε την ανάγκη να ξεδώσουμε και το Φθινόπωρο στρωνόμαστε στη δουλειά για να καταλήξουμε στο Χειμώνα που γινόμαστε, ακόμα και οι πιο εξωστρεφείς, ξαφνικά σπιτόγατοι. Οι συνήθειες μας προσαρμόζονται, τα ρούχα μας προσαρμόζονται… γιατί όχι και το άρωμά μας?
Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα δεν έχετε το δικό σας ιδιαίτερο άρωμα για κάθε εποχή του χρόνου, σας προτείνω τα δικά μου (εδώ και χρόνια) αγαπημένα, έτσι, για να πάρετε μερικές ιδέες.

Άνοιξη
Moringa Body Butter (Body Shop, τιμή: 15 ευρώ)
Το πιο εκπληκτικό άρωμα που έχετε μυρίσει ποτέ (αν έβγαινε σε γλαστράκι θα είχα γεμίσει το σπίτι μου)!!! Πλούσια υφή , τέλεια ενυδάτωση, το άρωμα του δεν υπάρχει περίπτωση να διαρκέσει λιγότερο από 24 h (εγώ το χρησιμοποιώ και αντί για άρωμα, λίγο στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά)!
Burberry Weekend (τιμή: 35 ευρώ τα 30ml)
Bερίκοκο, σανταλόξυλο, βανίλια, musk..φρέσκο, δροσερό, λουλουδάτο, αν το φορέσετε σε συνδυασμό με το moringa butter, δε θα βρεθεί ούτε ένας να μη σας ρωτήσει τι άρωμα φοράτε!

Καλοκαίρι
Carroten Ιριδίζον γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο (τιμή: 11 ευρώ)
Η ζέστη του καλοκαιριού με αποτρέπει από το να φοράω λιπαρά ή έντονα αρωματισμένα body lotion γι’ αυτό προτιμώ αυτό της carroten με ιριδίζουσες πέρλες. Έχει πολύ διακριτικό άρωμα, χαρίζει υπέροχη λάμψη, αναδεικνύει το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας και εμποδίζει το ξεφλούδισμα  (εννοείται πως το φοράω ακόμα και όταν δεν έχω μαυρίσει καθόλου)!
Estee Lauder Beautiful Love (τιμή: 51 ευρώ τα 30ml)
Μανόλια, γιασεμί, καλέντουλα, πιπέρι, μαύρη βιολέτα και μια απαλή νότα πατσουλί συνθέτουν αυτό το έντονα αισθησιακό και θηλυκό άρωμα, ότι πρέπει για να σαγηνεύσετε μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά. Διατίθεται σε eau de parfum οπότε ένα ψέκασμα είναι υπεραρκετό!

Φθινόπωρο
Laura Vandini Pearl Body Lotion (τιμή: 4,90 ευρώ)
Σοφιστικέ και σικ όπως νιώθουμε και εμείς το φθινόπωρο, με ιριδίζουσες πέρλες και ένα θεσπέσιο και φίνο άρωμα που θα κάνει σίγουρα αισθητή την παρουσία σας χωρίς να σας "βαραίνει".
Narciso Rodriguez For Her (τιμή: 70 ευρώ τα 50ml)
Ένα εξαιρετικό, ιδιαίτερο άρωμα, θηλυκό, αισθησιακό και σαγηνευτικό, προκλητικό αλλά και στιλάτο. Το φορούν πολλές, όμως δένει τόσο ξεχωριστά με την κάθε επιδερμίδα που φορώντας το, αναμφισβήτητα θα διαφέρετε! 



Χειμώνας
Kings & Queens Isabella Cinnamon Orange Shimmering Body Milk (τιμή: 7 ευρώ)
Ότι πιο γιορτινό υπάρχει σε body lotion! Υπέροχη υφή, εκπληκτική λάμψη που διαρκεί,  με νότες  πορτοκαλιού και κανέλας, θα μυρίζετε Χριστούγεννα όλο το χειμώνα!
Coco Mademoiselle Chanel (τιμή: 80 ευρώ τα 100ml)
Η κομψότητα Chanel σε ένα θηλυκό, σέξι, νεανικό άρωμα με  τριαντάφυλλο και γιασεμί..απλά ακαταμάχητο!

1 σχόλιο: