Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δοκίμασες να πεις όχι στη μπαρότσαρκα του Σαββάτου;;

Είμαι και εγώ από αυτούς που η έξοδος του σαββατόβραδου δεν είναι και το καλύτερο μου!! Άλλοτε  θυμάμαι αργά να σηκώσω το τηλέφωνο και άλλοτε απλά δεν έχω κέφι! Γιατί που να τρέχεις μες στη κίνηση και το χαμό όταν όλοι τότε θυμήθηκαν να κάνουν την επική τους έξοδο,λες και δε θα ξημερώσει άλλο Σάββατο για αυτόν τον αιώνα ή λες και χτύπησε μαζική υπενθύμιση στα κινητά "ώρα για τσάρκα";;!! Say no,λοιπόν, και κάνε τη διαφορά με στυλ και χάρη!!
Ντύσου,στολίσου και βουρ στο καναπέ σου....
 Ξέρεις πόσες ταινίες υπάρχουν διαθέσιμες και κυκλοφορούν ελεύθερες γύρω σου; Πόσες σειρές λαχταριστές, γεμάτες μυστήριο, gossip, ίντριγκες φιλοδοξούν να σε κρατήσουν ξάγρυπνο και να ανεβάσουν επικίνδυνα την αδρεναλίνη σου; Πάρα πολλές!! Ορίστε μερικές δημοφιλείς Gossip Girl,Greys Anatomy,90210, Pretty little liars,Grimm,How i met your mother,Revenge, Dexter,Game of thrones και απλά για την ιστορία και για όσες ηλικίες έπεσαν πάνω σε αυτό το κείμενο με ημερομηνία γέννησης μετά το '90 (δε θα σχολιάσω),Friends,Sex and the City.. Αν δε σας φτάνουν μπείτε στο imdb και ψάξτε μέχρι να βρείτε μια που να κουμπώσει τέλεια με το χαρακτήρα και τη διάθεσή σας..
Θα τολμούσα να προτείνω να πειραματιστείτε στη κουζίνα σας,και να φτιάξετε επιτέλους εκείνη τη pizza με ανανά και θα μείνει μεταξύ μας!! Στο επιδόρπιο όμως δε χωράνε αστεία, άσε που με άδειο στομάχι δε κατεβαίνει ο Kieslowski οπότε ή θα υποκύψετε σε κλασσικούς σοκολατο-πειρασμούς ή αν θέλετε να συνεχίσετε σε εναλλακτικό πλάνο τότε lemon bars με παγωτό είναι αυτό που ψάχνετε!!!! Έτοιμοι λοιπόν να χαμηλώσουμε τα φώτα,να ανάψουμε τα αρωματικά κεριά και να πατήσουμε το play ??


ps:αν υπάρχει σοβαρός λόγος-ζήτημα γκομενικόν κοινώς,τότε όλα αλλάζουν!! Αλλά αυτό θα το πιάσουμε άλλη φορά-promise!!

4 σχόλια: