Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Loved Sunday Mornings....

"Ξημερώνει..ξημερώνει Κυριακή.. 
είναι όμορφη η ζωή ...."
Πάνω σε αυτές τις νότες ήρθα και ξύπνησα σήμερα γιατί επιτέλους έχει μια ηλιόλουστη Κυριακή που σε προκαλεί να βγεις, να τη περπατήσεις, να τη γευτείς να τη θυμάσαι βρε παιδί μου εκεί που θα είσαι κολλημένος την εβδομάδα και να χαζογελάς..Δηλαδή όχι όλοι σας αλλά εγώ ωσάν αλαφρόμυαλη-ευάερη-ευήλια σίγουρα θα χαζογελάω..


 Λοιπόν συντομεύετε και ετοιμαστείτε να ανοίξουμε τις πόρτες των πιο ωραίων cafe, cafe bistreaux .. Αν είστε λάτρεις του κέντρου δοκιμάστε πέρα από τα γνωστά Καρύτση, Μοναστηράκι , Θησείο κλπ να κάνετε μια βόλτα    στη Βουλής, Μητροπόλεως, Ευαγγελιστρίας και δε πειράζει να χαθείτε ως τα σοκάκια της Πλάκας θα έχετε κάνει μια βόλτα με άρωμα ελληνικής ταινίας.. Οπότε για εσάς θα προτείνω να πιείτε και ελληνικό στη χόβολη έτσι για ολοκληρωμένο feeling.. Βέβαια πως να συγκρατηθείς και να μη πάρεις λαχταριστό παγωμένο γιαούρτι με φανταχτερά toppings είτε από  Καπνικαρέα, είτε από Πλάκα;;- ΜΗΝ αντισταθείς!!Για εσάς τώρα που προτιμάτε τα άκρα και σας είναι και εύκολο να πεταχτείτε σε αυτά τι να σας πω, Μπράβο σας από καρδιάς και όχι δε θα υποκύψω στη ζήλια !!!! Όλα τα μυστικά έξυπνα μέρη εκεί είναι φανερά και γεμάτα κόσμο του γούστου σας ή όχι..Αν θέλετε να αποφύγετε πρωινές πασαρέλες, πάρτε πακέτο το καφέ σας ή ακόμα καλύτερα στο stylish θερμό σας(ονόματα δε λέμε) και βολτάρετε με το αυτοκίνητο στην αγαπημένη σας παραλία που με καιρό θα τρέχετε να αφορίσετε την ασπρίλα του χειμώνα.Για εσάς τους βουνίσιους θα προτείνω να κατεβείτε από τα υψόμετρα γιατί πολύ απλά το βουνό κατ'εμε είναι για τα χιόνια άρα next year :) Κοντά σας είναι το Χαλάνδρι και αγαπημένη καφετέρια το petite fleure με αέρα κοσμοπολίτικο.. αρκεί να βρείτε να καθίσετε γιατί γεμίζει πολύ εύκολα.. Την ίδια τη συναντάμε και στην ομήρου Κολωνάκι και απέναντι της έχει άλλη μια φοβερή επιλογή στα πράσινα !!
 Ένα μικρό μυστικό θα μοιραστώ με όσους μένουν κοντά στις στάσεις ηλεκτρικού άνω-Πατήσια και Αγ.Ελευθέριο περάστε από το cafe de flreur, επι της Πατησίων δίπλα στην Εθνική τράπεζα που βρίσκεται στη γωνία Πατησίων και Λασκαράτου. Αυτά λοιπόν για να μη σας καθυστερώ άλλο...  


 Bon Dimanche με τους αγαπημένους σας.. 

2 σχόλια: