Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Window-shopping από το καναπέ..



Μήπως λατρεύεις κι εσύ τις χαλαρές βόλτες στα μαγαζιά ξεκινώντας αν τύχει από Κηφισιά και φτάνοντας μέχρι τη Γλυφάδα για να χαζέψεις σε εκείνο το φοβερό μαγαζί που σου είπε κάποτε μια φίλη πως πρέπει οπωσδήποτε να πας γιατί έχει κάτι ροζ , ροζ κουφετί παρακαλώ(!!) 'αξεσουάρ' που δεν υπάρχουν......??!!

 Εε, λοιπόν σε καταλαβαίνω!! Και πόσο πολύ σου λείπει,τώρα που ακόμα και στο σούπερ-μάρκετ πας με λίστα και χρονόμετρο..
Αλλά για όσα θες και αγαπάς πάντα υπάρχει τρόπος..
Έτσι μπορείς να χαρείς το αγαπημένο σου window shopping και από το σπίτι..
Φτιάξε μια μεγααλη κούπα λαχταριστό καφέ, τσίμπα κι ένα κουλουράκι Θεσσαλονίκης, για να μπεις στο πετσί του ρόλου και ξεκίνα..
  
Ψάξε τις επίσημες σελίδες των αγαπημένων σου σχεδιαστών, αναζήτησε διάφορα στυλ όπως bohem, street look και ο,τι λαχτάρισε η ψυχούλα σου από τη γκαρνταρόμπα της φίλτατης Carrie Bradshaw ή Serena van der Woodsen.. Και για να μη βιαστείς να με πεις πως σε ξεπέταξα ορίστε κάποια links που αγαπάνε τη μόδα και μπορεί να αγαπήσεις κι εσύ...http://www.vogue.com/fashion/street-style/article/street-style-new-york-fashion-week-spring-2012/
και από τα δικά μας μέρη δοκίμασε : http://www.twinfashionblog.com/http://margaretcruzemark.blogspot.com/ , http://www.lfof.gr/  !!!! 
αυτά για αρχή ..

2 σχόλια:

  1. Συγγνώμη για το σχόλιο,αγαπημένη μου,αλλά ο καφές θα ταίριαζε περισσότερο με μια βαφλίτσα παρά με το κουλούρι Θεσσαλονίκης ;-) Αλλά αν σου κάνει τόσο πολύ όρεξη,έλα να σε κεράσουμε ένα;-) χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όλα από τον καναπέ τα κάνουμε πια..πολύ εύστοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή