Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Roger et Gallet…. Διαχρονικός παριζιάνικος αέρας

Μια τυχαία επίσκεψη σε ένα φαρμακείο του Ψυχικού στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψω έναν μαγικό κόσμο μεθυστικών αρωμάτων, τον κόσμο των Roger et Gallet.
Πρόκειται για έναν ιστορικό γαλλικό οίκο αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1862 και έγινε γνωστός για τα μικρά χαρακτηριστικά σαπουνάκια μπάνιου. Αργότερα επεκτάθηκε και σε άλλα είδη περιποίησης όπως αφρόλουτρα, κρέμες χεριών, body lotion, body oil, eau de cologne ακόμη και κεριά, όλα αρωματισμένα με εξαιρετικής ποιότητας αιθέρια έλαια. Αρώματα που διεγείρουν  τις αισθήσεις όπως τα αναζωογονητικά Bois d’Orange, Blue Lotus και Ginger, χαλαρωτικά όπως το Rose και το Vanilla και δροσιστικά όπως το Citron και το Bamboo.  Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Huile Sublime Bois d’Orange

Εκπληκτικό αρωματικό λάδι με έλαια ξύλου και πορτοκαλιού κατάλληλο για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο. Με μοναδική σύνθεση που απορροφάται αμέσως και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, αφήνει την επιδερμίδα απαλή, μεταξένια και τέλεια ενυδατωμένη (τιμή: 17 ευρώ τα 30ml).


Cedrat Scented Candle
Το μεθυστικό άρωμα ενός ανθισμένου ιταλικού κήπου στο σπίτι σας! Ζωηρές νότες κέδρου συνθέτουν το ασύγκριτο άρωμα που αναδύει αυτό το κερί και φέρνουν στο χώρο σας τη φρεσκάδα και τη σπιρτάδα των ανοιξιάτικων καρπών (τιμή: 29 ευρώ).

2 σχόλια:

  1. Εγώ θα προτιμήσω το άρωμα ιταλικού κήπου!!Καθαρά για συναισθηματικούς λόγους;-)
    Εσείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8a simfwnisw!!kai gt latrevw to arwma kedrou..an k auto me to portokali mas to perigrafeis pl wraia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή