Απεχθάνεστε τη σοκολάτα?? Είστε (ή ισχυρίζεστε ότι είστε) αλλεργικοί σ' αυτήν?? Μήπως πάθατε overdose από τα σοκολατάκια του Αγίου Βαλεντίνου?? Αυτό το σαββατοκύριακο γλυκαθείτε με.....λεμόνι!!!
Ανακατεύετε με το σύρμα σε ένα μπολ 210 γρ ζάχαρη, 3 αυγά, 100 ml φρέσκο χυμό λεμονιού και 3 κουτ γλυκού ξύσμα λεμονιού. Περιχύνετε με το μείγμα την ψημένη βάση και επανατοποθετείτε το ταψάκι στο φούρνο για άλλα 20 λεπτά. Είστε σίγουροι ότι έχει ψηθεί όταν οι άκρες ροδίσουν και στο κέντρο όταν πιέσετε ελαφρώς δε διαλύεται.
Αφήνετε στο ψυγείο αρκετές ώρες να κρυώσει τελείως και στη συνέχεια κόβετε σε ορθογώνιες μπάρες (περίπου) και τις πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. Μμμμ....νόστιμο!!
Φαίνεται πολύ ωραία συνταγή!!!Θα την φτιάξω αύριο και θα σας ενημερώσω;-)
ΑπάντησηΔιαγραφή